Ποια σκουλαρίκια θα επιλέγατε; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ποια σκουλαρίκια θα επιλέγατε;


Τα γυναικεία σκουλαρίκια του Amor Amor ικανοποιούν κάθε προτίμηση για εντυπωσιακά looks!

Όλα τους υποαλλεργικά και vintage ή μοντέρνα, αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα σε κάθε σας εμφάνιση. Είτε προτιμάτε ασημένια είτε ατσάλινα, είτε μικρά είτε πιο μεγάλα, εκεί θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας! 

Περιηγηθείτε στην online συλλογή και ανακαλύψτε boho σκουλαρίκια, καρφωτά ή κρεμαστά, με πέτρες, πέρλες, πολύχρωμα λουλούδια ή φτερά, καθώς επίσης και κρίκους, που είναι πάντα διαχρονικοί. Εάν, αντίθετα, έχετε πιο περίεργα και εκκεντρικά γούστα, τα σκουλαρίκια του Amor Amor, και πάλι θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας!

 

Σκουλαρίκια δάκρυ για μοντέρνες εμφανίσεις!

Τα σκουλαρίκια δάκρυ ή σταγόνα (drops), είναι πολύ στη μόδα και μπορούν να αναδείξουν είτε το everyday είτε το πιο βραδινό σας στιλ. Επισκεφθείτε το Amor Amor, ανακαλύψτε τα σκουλαρίκια σταγόνες από ατσάλι, επιχρυσωμένο ατσάλι ή ορείχαλκο και επιλέξτε εκείνα που ικανοποιούν τις ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο!

 

Σκουλαρίκια με πέρλες για elegant στιλ!

 

Τα σκουλαρίκια με πέρλες είναι πάντα απαραίτητα στην κοσμηματοθήκη κάθε γυναίκας που αγαπάει την κομψότητα. Μικρά ή μεγαλύτερα, ασημένια ή ατσάλινα, τα ωραιότερα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία στο Amor Amor! Κάντε σήμερα click και αποκτήστε τα δικά σας με πέρλα άριστης ποιότητας!

 


Σκουλαρίκια κρίκοι, σε μεγάλη ποικιλία!

 

Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι κλασική και… safe επιλογή για κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της. Στο Amor Amor θα συναντήσετε κρίκους από ατσάλι ή ασήμι 925, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Μικροί ή χοντροί, με στρας ή χωρίς, διατίθενται μεμονωμένοι ή σε σετ, σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το amoramor.gr, επιλέξτε τα χειροποίητα σκουλαρίκια της αρεσκείας σας και αποκτήστε τα πραγματοποιώντας την αγορά σας online, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!