Χωρίς πορτοφόλι, γίνεται; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χωρίς πορτοφόλι, γίνεται;

Χωρίς πορτοφόλι, γίνεται;


 

Τα γυναικεία πορτοφόλια είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα και στην DOCA θα τα βρείτε σε εκπληκτικές τιμές. Από κλασικά έως μοντέρνα σχέδια, η ποικιλία είναι ατελείωτη.

 

Μικρά, δερμάτινα πορτοφόλια που χωρούν εύκολα στην τσάντα σας, καθώς και μεγάλα που προσφέρουν άπλετο χώρο για όλα τα απαραίτητα, είναι διαθέσιμα για κάθε γούστο. Κόκκινα, μαύρα, καφέ, ροζ, με κούμπωμα ή με φερμουάρ, με πολλές θήκες ή χωρίς, όλα τους είναι επώνυμα, πρωτότυπα και πολύ ποιοτικά! 

Είτε ψάχνετε για ένα πορτοφόλι που θα σας συνοδεύει σε βραδινές εξόδους, είτε για ένα πρακτικό κομμάτι για την καθημερινή σας χρήση, η επιλογή είναι δική σας. Όλα τους άλλωστε ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και είναι βέβαιο πως θα σας ενθουσιάσουν προσθέτοντας την πολύτιμη πινελιά κομψότητας στην καθημερινότητά σας.


Τσάντες ώμου για απαράμιλλο στιλ!

Οι τσάντες ώμου DOCA είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να συνδυάσει κομψότητα  και άνεση. Μεγάλες γυναικείες τσάντες που προσφέρουν άφθονο χώρο για όλα τα απαραίτητα, αλλά και μικρές που προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά σε κάθε εμφάνιση, είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών. 

Οι τσάντες ώμου είναι, άλλωστε, ιδανικές για την καθημερινότητα, τις βόλτες στην πόλη ή ακόμα και για ειδικές περιστάσεις. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή DOCA, ανακαλύψτε τις επώνυμες τσάντες και επιλέξτε τη δική σας υφασμάτινη ή καπιτονέ, στην απόχρωση που επιθυμείτε, όπως ταμπά, μωβ, μπλε, καφέ κ.ά. 

Επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα, διαφορετικά πραγματοποιήστε την online επίσκεψή σας στο docaofficial.com και αποκτήστε την αγαπημένη σας τσάντα με ένα click στις καλύτερες τιμές!