Η Μπλιούμη Φανή ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά της στην Ομάδα του Κλεόβουλου Θεοτόκη "Για ένα Σύγχρονο Επιμελητήριο" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Μπλιούμη Φανή ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά της στην Ομάδα του Κλεόβουλου Θεοτόκη "Για ένα Σύγχρονο Επιμελητήριο"




Μετά την επιτυχία της, καταλαμβάνοντας τη θέση της Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η Μπλιούμη Φανή ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό "Για ένα Σύγχρονο Επιμελητήριο" στην Ομάδα του Κλεόβουλου Θεοτόκη. 

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας του δήμου Θέρμης, που έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τον Κλάδο και με δεδομένη την εμπειρία της σ'αυτόν, διεκδικεί τη στήριξη της προσπάθειας για ένα σύγχρονο Επιμελητήριο στις ερχόμενες εκλογές.

"Σε αυτές τις εκλογές δεν περισσεύει κανείς" αναφέρει, προσκαλώντας τους επαγγελματίες να δράσουν ψηφίζοντας για το μέλλον και τη βιωσιμότητά τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συνάδελφο Επαγγελματία ανακοινώνω σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα μου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο  Θεσσαλονίκης με τη δυνατή Ομάδα του Κλεόβουλου Θεοτόκη, «Σύγχρονο Επιμελητήριο». 

Η απόφασή μου αυτή προέκυψε από την αγάπη μου για τον κλάδο  μας, την καθημερινή μου επαφή με τους επαγγελματίες όλα αυτά τα χρόνια με την ιδιότητά μου ως Πρόεδρος στο Τμήμα Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ως Πρόεδρος πια στην ΟΕΠΕΚΑΜΘ, την ΕΣΕΕ, αλλά και ως Αντιπρόεδρος στην Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης, από την πολυετή επιχειρηματική μου δραστηριότητα αλλά και την εμπειρία και γνώση που απεκόμισα μέσα από όλα τα όργανα του κλάδου μας.

Μία απόφαση που με χαρά ανακαλύπτω πως αγκαλιάζουν οι  συνάδελφοι επαγγελματίες του Νομού μας.
Όλοι μαζί, συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα για το αύριο του Επιμελητηρίου  και προχωράμε μπροστά για ένα «Σύγχρονο Επιμελητήριο».

Σε αυτές τις εκλογές δεν περισσεύει κανείς. Σας καλώ όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας και με την ψήφο σας να δυναμώσετε την Ομάδα μας. 

Σας καλώ  όλους να δηλώσετε παρών στις εκλογές γιατί όλοι Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για το μέλλον μας, για τη βιωσιμότητά μας.

Καλό αγώνα σε όλους!