Γυναικεία παπούτσια για μεγάλα διλήμματα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γυναικεία παπούτσια για μεγάλα διλήμματα!


Γυναικεία παπούτσια ασύγκριτης άνεσης και εξασφαλισμένης θηλυκότητας, θα βρείτε στο Coppie! Επισκεφθείτε την πλούσια συλλογή του και ανακαλύψτε τα επώνυμα και ανατομικά παπούτσια που θέλετε!

Μαύρα, μπλε, ταμπά, λευκά, δερμάτινα, καστόρινα ή σουέντ, φλατ ή ψηλά, διακρίνονται για την άνεση, την ποιότητα και το στιλ τους. Επιλέξτε, λοιπόν, εκείνα που ικανοποιούν τις ανάγκες σας ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε sneakers, μοκασίνια, πέδιλα, flatforms, σανδάλια ή γόβες και κυκλοφορήστε πιο κομψές από ποτέ!

 

Πέδιλα γυναικεία και ανατομικά!

Πέδιλα γυναικεία και ανατομικά! Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να τα έχει; Φλατ, ψηλοτάκουνα ή με χαμηλό τακούνι, φοριούνται σε κάθε περίσταση χαρίζοντας μοναδικό στιλ. Το Coppie έχει στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινα καλοκαιρινά πέδιλα, για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στα πόδια σας! Επιλέξτε μαύρα, χρυσά, ασημί, κόκκινα, μπεζ ή πολύχρωμα, με κορδόνια, δίχτυ ή διαφάνειες, ενώ αν προτιμάτε τα πιο εντυπωσιακά, ανακαλύψτε τα δικά σας με γκλίτερ, τρουκς ή στρας!

 

Πλατφόρμες για… άνετη θηλυκότητα!

Οι γυναικείες πλατφόρμες είναι πάντα in και στο Coppie θα βρείτε τις ωραιότερες σε εκπληκτικές τιμές! Casual ή βραδινές, ψηλές ή χαμηλές, κλασικές μαύρες, nude, ταμπά, μπλε, λευκές, ανοιχτές ή peep toe, με λουράκια ίσια ή χιαστί, με φελλό ή άλλες λεπτομέρειες, υπόσχονται να κάνουν τις καλοκαιρινές σας βόλτες, ξεχωριστές! Βρείτε τις δικές σας αγαπημένες και απολαύστε το καλοκαίρι σας με άνεση!

 

Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι!


Τα γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι, είναι για εσάς που αναζητάτε κομψότητα, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Εξερευνήστε τη συλλογή του Coppie και επιλέξτε επώνυμα δερμάτινα πέδιλα, στην απόχρωση που προτιμάτε. Μαύρα, χρυσά, μπεζ, λευκά και ασημί, είναι όλα εκεί! Επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης ή το coppie.gr και αποκτήστε τα παπούτσια των ονείρων σας, με δωρεάν μεταφορικά από 49€ και την 1η αλλαγή δωρεάν!