Παραλίγο τραγωδία στη Νέα Ραιδεστό. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι, στη διασταύρωση που πριν μερικά χρόνια έχασε τη ζωή του νεαρός - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παραλίγο τραγωδία στη Νέα Ραιδεστό. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι, στη διασταύρωση που πριν μερικά χρόνια έχασε τη ζωή του νεαρός


Ενα τροχαίο που ξύπνησε μνήμες προηγούμενων ετών, συνέβη σήμερα Παρασκευή 25/10  στη διασταύρωση "καρμανιόλα" της Νέας Ραιδεστού.

Συγκεκριμένα, περί ώρα 15:00 το μεσημέρι, συγκρούστηκε το εικονιζόμενο ΙΧ όχημα με μηχανάκι κάτω από συνθήκες που διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες, οι οποίοι μετά τις πρώτες βοήθειες, μετέφεραν τον τραυματία μοτοσυκλετιστή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ανεξάρτητα από το συμβάν το οποίο διερευνάται, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του κεντρικού δρόμου της Κοινότητας, καθώς οι ταχύτητες που αναπτύσσονται από πολλούς οδηγούς επί της παλιάς Ε.Ο που έρχονται από Βασιλικά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η είσοδος στο χωριό από εκεί διευκολύνει να μπουν στη Κοινότητα αυτούς που έρχονται αντίθετα από τη Θέρμη (παρά τη διπλή διαγράμμιση) εκτοξεύουν το αριθμό συγκρούσεων. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το σημερινό περιστατικό έγινε μπροστά στο εκκλησάκι που είχε τοποθετηθεί στη μνήμη του νεαρού μοτοσυκλετιστή από τη Ν.Ραιδεστό που είχε χάσει άδικα τη ζωή του εκεί ακριβώς.

Το 2019 η THERMISnews.gr φιλοξένησε ένα άρθρο της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης" που αξίζει να διαβάσετε, σχετικά με την αναγκαιότητα οδικής παράκαμψης στη κοινότητα του Δήμου με τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα (πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα!). Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ακολουθούν φωτογραφίες:









Φωτο thermisnews.gr, rthes.gr