Μπλιούμη Φανή: Το ευχαριστήριο μήνυμα για τη μεγάλη της επιτυχία στις αρχαιρεσίες της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μπλιούμη Φανή: Το ευχαριστήριο μήνυμα για τη μεγάλη της επιτυχία στις αρχαιρεσίες της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.


Τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της στους εκπροσώπους του Εμπορικού κλάδου εκφράζει με δήλωσή της η Φανή Μπλιούμη από τη θέση της Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Θυμίζουμε ότι μετά τις εκλογές οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, o επί 12 χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης έχασε τις εκλογές και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Φανή Μπλιούμη της οποίας η παράταξη πέτυχε μεγάλη νίκη.

Παράλληλα, η νεα Πρόεδρος της ΟΕΠΕΚΑΜΘ δεσμεύεται ότι κατά τη θητεία της θα κινηθεί με γνώμονα την αλληλεγγύη, την ενότητα και τη συναδελφικότητα που αποτελούν όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή της «τις πιο στέρεες βάσεις για ένα «Σύγχρονο Εμπόριο», προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συναδέλφων  μας, έτοιμο να υπερασπιστεί τα  δικαιώματά τους σε Κεντρικό επίπεδο».


Αναλυτικά, το ευχαριστήριο μήνυμά της:

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους εκπροσώπους του Εμπορικού κλάδου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την ψήφο τους, και την εκλογή μου ως Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή αλλά και καθήκον να σας εκπροσωπώ, έχοντας ως κύριο σκοπό την λήψη πρωτοβουλιών βελτίωσης του κλάδου μας, ενός από τους πιο στρατηγικούς μοχλούς ανάπτυξης της εθνικής και περιφερειακής μας οικονομίας.

Θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή και αγαστή συνεργασία με όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Η δύναμη που μου μετέδωσε η ψήφος και η εκλογή μου ως Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας, αποτελεί ιδιαίτερη ευθύνη για εμένα.

Στόχος μου είναι να επιλύονται όλα τα ζητήματα που ομοσπονδίας, με γνώμονα πάντα το όφελος των Επαγγελματιών και των Εμπόρων.

 Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα «Σύγχρονο Εμπόριο», προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συναδέλφων  μας, έτοιμο να υπερασπιστεί τα  δικαιώματά τους σε Κεντρικό επίπεδο. Ο Κλάδος μας, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα.

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή μας για ουσιαστική συνεργασία μαζί σας, στο πλαίσιο της νέας  θητείας, ευελπιστούμε όλοι μαζί στην από κοινού συμβολή για ανάπτυξη και εξέλιξη στο χώρο των Επαγγελματιών και Εμπόρων του τόπου μας.

Θα ήθελα τέλος, να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους τους συνυποψήφιους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και τη συνεργασία σας.

ΦΑΝΗ ΜΠΛΙΟΥΜΗ
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου, Παραγωγικότητας, Επιχειρηματικότητας Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης