Υγεία πάνω απ’ όλα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Υγεία πάνω απ’ όλα!

Υγεία πάνω απ’ όλα!


 Και ποιος δεν θέλει το κατοικίδιό του να είναι υγιές και χαρούμενο… Το Pet Heart Shop έχει γι’ αυτό στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία από αμπούλες για σκύλους και αντιπαρασιτικά γάτας, σε διάφορες μορφές, για να επιλέξετε εκείνα που ικανοποιούν τις ανάγκες τους! Εξερευνήστε την πλήρη, επώνυμη συλλογή και αποκτήστε με ένα click όλα όσα χρειάζεστε για την… υγεία και ευεξία του!

 

Αμπούλες για σκύλους!


Οι αμπούλες για σκύλους είναι μια αποτελεσματική λύση για την προστασία των κατοικιδίων από ψύλλους και τσιμπούρια και σε συνδυασμό με κολάρα και σπρέι, προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία. Πιο συγκεκριμένα, οι αμπούλες εφαρμόζονται εύκολα στο δέρμα του σκύλου, απελευθερώνοντας ενεργά συστατικά που εξοντώνουν τα παράσιτα, ενώ το κολάρο λειτουργεί ως συμπληρωματική προστασία, παρέχοντας συνεχή δράση για μήνες. Τα σπρέι, τέλος, είναι ιδανικά για γρήγορη αντιμετώπιση και επιπλέον προστασία. Περιηγηθείτε, λοιπόν, στη συλλογή του Pet Heart Shop, όπου θα βρείτε τα πάντα, επιλέξτε τα κατάλληλα αντιπαρασιτικά σκύλων και προστατεύστε το σκυλάκι σας από ενοχλητικά και επικίνδυνα παράσιτα, εξασφαλίζοντάς του παράλληλα υγεία και… ευημερία!

 

Αντιπαρασιτικά γάτας!


Τα
αντιπαρασιτικά γάτας, όπως αμπούλες, χάπια και σπρέι, εντάσσονται στις πιο σημαντικές κατηγορίες υγιεινής, καθώς προστατεύουν το ζωάκι σου από τον κίνδυνο να κολλήσει κάποια απειλητική για την υγεία του ασθένεια. Οι αμπούλες με εύκολη εφαρμογή στο δέρμα, προσφέρουν παρατεταμένη προστασία, τα χάπια εξασφαλίζουν εσωτερική προστασία από παράσιτα, ενώ τα σπρέι είναι ιδανικά για άμεση δράση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με άλλες μεθόδους. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το petheartshop.gr ή το φυσικό κατάστημα στο Περιστέρι και εξασφαλίστε την υγεία του κατοικίδιού σας, αποκτώντας όλα όσα χρειάζεστε σε προσιτές τιμές!