Ο εθελοντισμός καλά κρατεί στην Καρδία: Εργασίες καλλωπισμού στο 1ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο από τον Σύλλογο γονέων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο εθελοντισμός καλά κρατεί στην Καρδία: Εργασίες καλλωπισμού στο 1ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο από τον Σύλλογο γονέων



// Ανακοίνωση του Συλλόγου γονέων 1ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου Καρδίας

 
Μια νότα φρεσκάδας για τους μαθητές της Γ' και ΣΤ' τάξης!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε χρόνο για να βγάλουμε περισσότερες φωτογραφίες, γιατί όλοι οι εθελοντές γονείς ήταν αφοσιωμένοι πλήρως στο στόχο τους: Να προλάβουμε να βάψουμε και τις 2 τάξεις σήμερα και το πετύχαμε!! Οι κουρτίνες των δύο τάξεων πλύθηκαν και αύριο θα κρεμαστούν.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς, που κουράστηκαν γι' αυτό το αποτέλεσμα, διότι μας "έλειπαν χέρια", αλλά και στα παιδιά μας, τα οποία βοήθησαν ουσιαστικά, κάνοντας εξαιρετική δουλειά!

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια του σχολείου μας, την κα. Παγώνη, που μας έκανε παρέα και μας φρόντισε με χυμούς, νεράκια και διάφορα γλυκίσματα καθώς και την κα. Ναυσικά που είναι πάντα δίπλα μας και φροντίζει τα παιδιά μας.

Το άλλο Σάββατο θα βάψουμε και τις υπόλοιπες τάξεις και οι εθελοντές (είτε για πλύσιμο κουρτινών/είτε για βάψιμο) παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο mail του συλλόγου ή στο viber στον αριθμό τηλεφώνου που θα σας δωθεί στο ενημερωτικό μνμ που θα λάβετε, εντός της εβδομάδας στο viber της τάξης σας.

Καλό βράδυ, με Αγάπη για τον συνάνθρωπο και Αλληλεγγύη!!