Λιβάδι: Μόνο θετικές οι εντυπώσεις από το 1ο Leivadi Green Trail - Τα αποτελέσματα του αγώνα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λιβάδι: Μόνο θετικές οι εντυπώσεις από το 1ο Leivadi Green Trail - Τα αποτελέσματα του αγώνα




//Ανακοίνωση:
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η μέρα ήταν υπέροχη και το χωριό Λιβάδι Θεσσαλονίκης γέμισε από αθλητές, φίλους και οικογένειες για την συμμετοχή στο 1ο Leivadi Green Trail. Οι συμμετέχοντες επέλεξαν να τρέξουν ή να πεζοπορήσουν στις δύο διαδρομές που οργάνωσε ο Σύλλογός μας ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

Με έντονο κοινωνικό σύνθημα το "Όχι στην ομαδική βία - ΝΑΙ στη φίλαθλη φιλία”, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στις διαδρομές των 17,6χλμ και 4χλμ.

Ευχαριστούμε τους 350 και πλέον συμμετέχοντες που με τη συμμετοχή τους βοήθησαν να ακουστεί το μήνυμά μας, αλλά και τους επισκέπτες, οι οποίοι φρόντισαν με την παρουσία τους να δημιουργήσουν ένα πολύ ωραίο υποστηρικτικό κλίμα στην διοργάνωση.

Ευχαριστούμε, επίσης, ιδιαίτερα το Δήμο Θέρμης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, και το στενό κύκλο των συνεργατών του, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διεξαγωγή της παρούσης εκδήλωσης. Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κοντοπίδη Πολύχρονη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αγγέλου Γεώργιο μας τίμησαν με την παρουσία τους και στους χαιρετισμούς τους εξήραν το έργο του Συλλόγου μας ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, προς όλο το Δήμο Θέρμης και όχι μόνο, δεσμευόμενοι να συνεχίζουν να στηρίζουν το σύλλογο και τις μελλοντικές μας δράσεις.

Ευχαριστούμε επίσης την δημοτική σύμβουλο Δήμου Θέρμης κα. Άννα Τσιφτελιδου και τον Κοινοτικό Σύμβουλο Λειβαδίου κ, Τσιλιπάκο για την παρουσία τους.

Από τους υποστηρικτές μας ευχαριστούμε που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τον κ. Ευάγγελο Οικονομόπουλο, εμπορικό διευθυντή της Groupama Hellas, τον κ. Ιωάννη Τραντο, διευθυντή πωλήσεων της Β. Ελλάδος και Θεσσαλίας της Groupama Ασφαλιστικής και τον κ. Ιωάννη Μπουτζιο, επιθεωρητή πωλήσεων Β. Ελλάδος της Eurolife Ασφαλιστικής. Παράλληλα και η εταιρεία Σουρωτή, η εταιρεία 3Ε, η εταιρεία Αύρα, η εταιρεία Infotrust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, καθώς και η εταιρεία Σοφός Πρακτορεύσεις ΑΕ, η εταιρεία Infomax Insurance Brokers, καθώς και η εταιρεία Μακαρίκας υπήρξαν οι μεγάλοι υποστηρικτές της εκδήλωσής μας, οι οποίοι και μας βοήθησαν εμπράκτως και με περισσό ζήλο να διεξαχθεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη εκδήλωση.

Υπήρξαν και δεκάδες ακόμη επιχειρήσεις ως δωροθέτες και οι εταιρείες FARCOΜ και Lavish Care που φρόντισαν με τα δώρα περιποίησης να επιβραβεύσουν τους διακριθέντες της μικρής και της μεγάλης διαδρομης.
Ξεχωριστή αναφορά επιβάλλεται να κάνουμε στους ανθρώπους και τα δημοσιογραφικά μέσα και websites που μας φιλοξένησαν και βοήθησαν στην επικοινωνία, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος τόσο για την εκδήλωση, όσο και για το σύλλογό μας. Τα μέσα αυτά είναι το THERMISnews.gr, η εφημερίδα Άποψη, το Status FM, το TV 100 με τον κ. Παναγιώτη Κρινή και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, με ξεχωριστή αναφορά στην κα Πέτρα Καρυώτη.

Συγκινητική και η παρουσία του κ.Αριστείδη Καμπανού, ειδικού συμβούλου για θέματα οπαδικής βίας στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά και τη συμβολική συμμετοχή του στη διαδρομή των 4 χλμ με το σύνθημα “ΟΧΙ στην οπαδική βία”! Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Ο ίδιος κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του συλλόγου μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ενθουσιώδη ικανοποίησή τους από αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, και μαζί τους χαρήκαμε ιδιαίτερα κι εμείς, καθώς βλέπαμε την αγάπη μας για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις να βρίσκει ανταπόκριση από τόσους ανθρώπους. Η ενεργή συμμετοχή και το χαμόγελο των συμμετεχόντων αποτελούν για εμάς την καλύτερη επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές μας να συνδυάσουμε την άθληση με την προστασία της φύσης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αποδίδουν καρπούς.

Η ανάσα της φύσης μας καλεί πάντα να την προσεγγίσουμε με σεβασμό, να την εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά της σύνδεσης με το φυσικό περιβάλλον.
 

Αυτή η διοργάνωση, το Leivadi Green Trail, δεν είναι απλά ένας αγώνας· είναι μια γιορτή της φύσης, της κοινότητας και της ευθύνης μας να φροντίσουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Και σας υποσχόμαστε ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν είναι ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά μια διοργάνωση που ήρθε για να μείνει και να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο.

Μέχρι να συναντηθούμε ξανά στο επόμενο Leivadi Green Trail, θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε μικρές και μεγάλες εξορμήσεις στη φύση, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους φίλους μας να συμμετέχουν, να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και να βιώσουν τις αξίες της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης. Η παρέα μας μεγαλώνει, και μαζί της μεγαλώνει η αγάπη για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο.

Σας θέλουμε δίπλα μας να ακολουθείτε την πορεία του συλλόγου, σας καλούμε να γίνετε ενεργά μέλη και να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις μας στο www.prasinesskepseis.gr.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Τα αποτελέσματα και οι χρόνοι του αγώνα: