Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Γκαρσία vs Λουτσέσκου / Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Γκαρσία vs Λουτσέσκου / Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Στις 20:30 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος που έχει ξεκινήσει με δύο ισόπαλα αποτελέσματα τη σεζόν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πηγαίνει με στόχο το τρία στα τρία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κίνι, Μανσούρ, ενώ εκτός έμεινε και ο «νέος» Τσιγγάρας που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Δικέφαλο, καθώς στη σχετική συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε σχετικός όρος. Νοκ άουτ παραμένει και ο νεαρός Τζοβάρας και η αποστολή του Ατρόμητου είναι η εξής: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Σταματούλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Χωρίς τον Τάισον θα παίξει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός. 
 Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει εκ νέου και τον Τόμας που ακόμη δεν είναι 100% καλά και η αποστολή είναι η εξής: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Σάστρε, Οττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Βιεϊρίνια, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.




Στατιστικά και προϊστορία

O ΠΑΟΚ στην τελευταία του επίσκεψη στο Περιστέρι, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ αγώνων όπου δεν υπήρχε νίκη φιλοξενούμενου σε καμία από τις δύο έδρες.

Επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σβαμπ και Κωνσταντέλια με αποτέλεσμα να κλείσει τον κύκλο που είχε ανοίξει πάλι μετά από δική του εκτός έδρας νίκη στις 14 Σεπτεμβρίου 2019. Τότε ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 3-2 (17’ Ακπομ, 22’ Μάτος, 90’ Κρέσπο – 45’ Βέλλιος, 52’ Βέλλιος).

Σε αυτές τις οκτώ αναμετρήσεις που μεσολάβησαν, ο ΠΑΟΚ είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία εντός και ο Ατρόμητος επικράτησε σε δύο αγώνες και είχε και μια ισοπαλία ως γηπεδούχος. Και οι δύο ισοπαλίες ήταν με σκορ 1-1, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Περιστέρι.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 27 φορές, με πρώτη από αυτές στο μακρινό 1972, όταν στις 26 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαράφη και Αποστολίδη.

Ο Δικέφαλος είχε πέντε νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις του στην Αθήνα κόντρα στον Ατρόμητο για την πρώτη περίοδο παρουσίας της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Ο Στέλιος Σφανιανάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση για τον Ατρόμητο το 2007, ενώ ο Σταύρος Σαράφης και ο Γιώργος Κούδας το είχαν καταφέρει από το 1976 για τον ΠΑΟΚ στην ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του επί του Ατρομήτου, με σκορ 6-1.

Οι Βέλλιος και Κουλούρης είναι οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει ζεύγος γκολ σε αναμέτρηση που έγινε στο Περιστέρι, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης είναι και ο μόνος που έχει σκοράρει και για τις δύο ομάδες σε αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

27 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
ΓΚΟΛ: 28-37


Η τηλεοπτική μετάδοση

Την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Novasports Prime.

Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Άκης Κουζούλης με τον Κωστή Μπότσαρη.