Βασιλικά: Νέο ΑΤΜ θα εξυπηρετεί πλέον τους πελάτες της EUROBANK. Tοποθετήθηκε με πρωτοβουλία της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Νέο ΑΤΜ θα εξυπηρετεί πλέον τους πελάτες της EUROBANK. Tοποθετήθηκε με πρωτοβουλία της Κοινότητας




Νέο ΑΤΜ θα εξυπηρετεί πλέον τους πελάτες της EUROBANK στα Βασιλικά μετά από πρωτοβουλία της Κοινότητας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια, τον Δήμο Θέρμης και την τράπεζα.

Εδώ και καιρό, μετά τη διακοπή λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων στη κοινότητα, οι κάτοικοι των Βασιλικών αλλά και των γύρω κοινοτήτων εξυπηρετούνταν από ένα ΑΤΜ με δυνατότητα ανάληψης χρημάτων χωρίς προμήθειες στη πλατεία. 
Πλέον, οι πελάτες της παραπάνω τράπεζας θα μπορούν να επωφελούνται και από άλλες υπηρεσίες που προσφέρει το νέο μηχάνημα, το οποίο τοποθετήθηκε σε μισθωμένο από την κοινότητα χώρο. 

Η ανακοίνωση της Κοινότητας:
Την απαραίτητη μέριμνα έδειξε η πρόεδρος μας και σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , τον Δήμο Θέρμης και τον Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων της EUROBANK Βορείου Ελλάδος κ. Γιώργο Κηπουρό τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τις ενέργειες του, δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την τοποθέτηση τελευταίας τεχνολογίας ΑΤΜ της EUROBANK στην Πλατεία Δημαρχείου.
Υποχρέωση μας η διευκόλυνση και η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας , καθώς και η επίλυση όσων προβλημάτων προέκυψαν κατόπιν της παύσης λειτουργίας του Υποκαταστήματος  ΕΛΤΑ Βασιλικών.