Πλήρη στήριξη του δημάρχου Θέρμης στον υποψήφιο Κλεόβουλο Θεοτόκη στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσ/νίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πλήρη στήριξη του δημάρχου Θέρμης στον υποψήφιο Κλεόβουλο Θεοτόκη στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσ/νίκης


Παρουσία του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, πραγματοποιήθηκε στη Θέρμη workshop του συνδυασμού «Για ένα σύγχρονο επιμελητήριο».

Ο επικεφαλής του και υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Κλεόβουλος Θεοτόκης, παρουσίασε στους υποψήφιους που προέρχονται από τον συγκεκριμένο δήμο, τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού. Ακολούθησε -υπό τον συντονισμό των προέδρων των τοπικών συλλόγων- διάλογος και διαβούλευση θέσεων του συνδυασμού για την περιοχή της Θέρμης.

«Ο στόχος μας είναι ένας: Επιδιώκουμε την αυτοδυναμία στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς και καμία. 
Για την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, έχουμε δεσμευθεί για συγκεκριμένα ζητήματα. Άλλωστε, αποτελεί σημαντική βάση για τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. 
Είναι πολύ σημαντικό, οι συνάδελφοι – υποψήφιοι του συνδυασμού μας, να εκλεγούν αντιπροσωπευτικά από όλα τα τμήματα και όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης. 
Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι αξιοποιούμε τα στελέχη μας σε επιτροπές δίνοντας λόγο και ρόλο σε ανθρώπους του επιχειρείν, σε επαγγελματίες που πασχίζουν καθημερινά στο δύσκολο πεδίο της ελεύθερης αγοράς», τόνισε ο κ. Θεοτόκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος παρείχε την πλήρη στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Θεοτόκη. 
«Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ποιος θα είναι πρόεδρος στο ΕΕΘ. 
Αγαπητέ Κλεόβουλε, είναι ώρα να αναλάβεις τα ηνία του Επιμελητηρίου μετά από τόσα χρόνια διαρκούς και εργώδους προσπάθειας. 
Έχω κάνει την επιλογή να σε στηρίξω. Είσαι άνθρωπος που μπορεί να σταθεί με επάρκεια και να διεκδικήσει προς όφελος των επαγγελματιών.
Θα βοηθήσουμε όλοι να εκλεγεί ο συνδυασμός ‘Για ένα σύγχρονο επιμελητήριο’ και να πάει το ΕΕΘ ακόμη πιο μπροστά μετά την αποχώρηση του απερχόμενου προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη»
,
 ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Επίσης, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του διότι ενεργοποιούνται οι επαγγελματίες του δήμου Θέρμης.

«Οφείλετε να είστε οργανωμένοι για να μπορέσετε να διεκδικήσετε τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα τα δίκαια αιτήματά σας. 
Μόνο συντεταγμένα θα έχουμε αποτελέσματα. 
Αυτό που απαιτείται είναι μία διαρκής εγρήγορση από τους ανθρώπους που μας εκπροσωπούν στα συλλογικά όργανα», κατέληξε.

Thestival.gr