Νέο τροχαίο σοκ στη Θέρμη - ΙΧ παρέσυρε γονείς και 2χρονο παιδί - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέο τροχαίο σοκ στη Θέρμη - ΙΧ παρέσυρε γονείς και 2χρονο παιδί



Πριν ακόμη ηρεμίσουμε από το χθεσινό σοκ με την παράσυρση του πεζού κοντά στα "πράσινα φανάρια" (δείτε εδώ σχετικά) νέα παράσυρση συνέβη σήμερα με θύματα ένα ανδρόγυνο μαζί με το 2χρονο παιδί τους!

Άνδρας και γυναίκα δίνουν μάχη για τη ζώη τους, νοσηλευόμενοι διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Το δίχρονο παιδί τους είναι σε καλύτερη κατάσταση νοσηλευόμενο στην Παιδοχειρουργική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο άνδρας διασωληνώθηκε από το σημείο, και η σύζυγος του διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο. Η αγωνία μεγαλώνει καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι έγκυος στον 5ο μήνα.


Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, στην περιοχή της Θέρμης σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Το συγκεκριμένο σημείο μάλιστα θεωρείται πολύ επικίνδυνο καθώς έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν πολλά τροχαία με τραυματισμούς

Οι γονείς (37 ετών ο άνδρας και 34 η γυναίκα) διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε κι αυτό σε νοσοκομείο.

Παράλληλα εντολή να κρατηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών, ήταν υπό την επήρεια μέθης.