Α1 ΕΠΣΜ: ΑΟ Καρδίας, Ορφέας Σουρωτής και ΑΕΤΟΣ Βασιλικών πέφτουν σήμερα στη μάχη της Α1 αγωνιστικής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Α1 ΕΠΣΜ: ΑΟ Καρδίας, Ορφέας Σουρωτής και ΑΕΤΟΣ Βασιλικών πέφτουν σήμερα στη μάχη της Α1 αγωνιστικής



Το preGame των σημερινών αγώνων - αναλυτικά για τις ομάδες του Δ.Θέρμης:


Ακρίτες Συκεών – ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Γήπεδο: ΔΑΚ Συκεών (Νέο) – ώρα: 11.00

Το πρωινό της Κυριακής στο ΔΑΚ, ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους Ακρίτες και Καρδία. Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους στην μετά… Κατσαρού εποχή, στο πράσινο στρατόπεδο άλλαξαν πολλά. 



Η φιλοσοφία στην ανάδειξη παιδιών από την ακαδημία παρέμεινε αλλά το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που δεν θα «φοβάται» κανένα. Το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο αφού ουσιαστικά η ομάδα ξαναχτίστηκε από την αρχή. 

Σε μια έδρα που πέρυσι έκανε ζημιές, το ίδιο θα επιδιώξει και φέτος… Στην αντίπερα όχθη, η σταθερή δύναμη της Α1 τα τελευταία χρόνια, η ομάδα των Συκεών με πρωταγωνιστικές πορείες θέλει να μπει με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα. 

Με όπλο της την ομοιογένεια και λίγες προσθήκες, σίγουρα αυτό που ψάχνει είναι αγωνιστικό ρυθμό και ψυχολογία μέσω των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Εξάλλου μιλάμε για μια ομάδα που επι τρια χρόνια διατηρεί σταθερό τον κορμό της και «χτίζει» πάνω σε συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά το παιχνίδι της.

 Προβάδισμα στους γηπεδούχους… με τους πράσινους να είναι φυσικά έτοιμοι να κάνουν την ζημιά.


Ορφέας Σουρωτής – Ηρακλής Θερμαϊκού Γήπεδο: Σουρωτής – ώρα: 17.30

Στην Σουρωτή, ο πρωτάρης Ορφέας θα αναμετρηθεί με τον φιλόδοξο Ηρακλή Θερμαικου. Δύσκολη πρεμιέρα για τους γηπεδούχους που διατήρησαν σχεδόν όλο το ροστερ τους από την περσινή σεζόν και ενισχύθηκαν σε σημαντικές θέσεις. 


Γνωρίζουν ότι η Α1 απαιτεί πολλά περισσότερα από την Α και θα επιδιώξουν μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και την έδρα τους να σωθούν γρήγορα και να είναι ανταγωνιστικοί. Στην 1η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσουν ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού ήδη από πέρυσι, έθεσε τις βάσεις για πολύ ψηλά… Προχώρησε σε πάρα πολλές προσθήκες, με αφίξεις ποδοσφαιριστών από την Γ Εθνική και δημιούργησε ένα πολύ δυνατό ροστερ. Βέβαια το ροστερ είναι και αρκετά πολυάριθμο και είναι σημαντικό να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην ομάδα των μπλε. 

Ζητούμενο η ομοιογένεια και να δέσει η ποιότητα όλων αυτών των παικτών. Δούμας και Μπούρκας παραμένουν στο τιμόνι και γνωρίζουν ότι η κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Παιχνίδι κλειστό με πολύ τακτική και υπομονή προβλέπουμε.. δίνοντας τον τίτλο του φαβορί και περισσότερες πιθανότητες για την νίκη στους φιλοξενούμενους.


ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ – Δόξα Ασσήρου Γήπεδο: Βασιλικών – ώρα: 17.30

Στα Βασιλικά ο Αετός υποδέχεται την Άσσηρο. Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, οι ασπρόμαυροι φέτος θέλουν να φτάσουν επιτέλους στον στόχο που παλεύουν την τελευταία διετία. Ενισχύθηκαν σημαντικά και σε συγκεκριμένες θέσεις. Γέμισαν το ρόστερ, έχουν εμπειρία αλλά και φρεσκάδα. 


Ο coach Παγώνης παραμένει στο τιμόνι και η πίεση για νίκες και Γ’ Εθνική είναι μεγάλη. Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά… «τρομάζει» με τις 4αρές και 5αρες να διαδέχονται η μία την άλλη. Άλλο φιλικά όμως και άλλο επίσημα… Από τα Βασιλικά θα θελήσουν να περάσουν με νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Ο Αετός που κατόρθωσε πέρυσι να μπει στα play off ανόδου, φέτος με νέα πρόσωπα σε προπονητικό τιμ και ροστερ, θα ψάξει την σταθερότητα και θα ποντάρει στα δυνατά του στοιχεία. Αγωνίζεται στην πρεμιερα με ένα από τα φαβορί του ομίλου, αλλά η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα όπως λενε στα Βασιλικά. Το κίνητρο είναι μεγάλο και πολύ ενδιαφέρον από πλευράς κίτρινων το πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι. 

Θεωρούμε ότι βάσει εικόνας και δυναμικής, οι πιθανότητες νίκης «γέρνουν» αρκετά προς δεξιά.. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι ο Αετός.. θα ψάξει την νίκη στοχευμένα.


Στα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας, ο Αχιλλέας Τριανδρίας αντιμετωπίζει τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου στου Γήπεδο Τριανδρίας στις 17.30, ενώ ο 
Εθνικός Σοχού υποδέχεται τον  Ηρακλή Αμπελοκήπων στο γήπεδο του Σοχού στις 17.30

epsm.gr-goalpress.gr