Γ.Α.Σ. Βασιλικών: "Κάθε χρόνο ένα βήμα πιο μπροστά" - Ξεκινούν οι εγγραφές στα Τμήματα του επιτυχημένου Συλλόγου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γ.Α.Σ. Βασιλικών: "Κάθε χρόνο ένα βήμα πιο μπροστά" - Ξεκινούν οι εγγραφές στα Τμήματα του επιτυχημένου Συλλόγου


Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1989 και λειτουργεί μέχρι σήμερα με γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο μας. Στόχος του συλλόγου είναι τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποκομίσουν όλα τα τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει.

Όντας από τους προνομιούχους συλλόγους του Δήμου Θέρμης, διαθέτοντας κλειστό γήπεδο στα Βασιλικά, προσπαθούμε παράλληλα να φιλοξενούμε σημαντικούς και καταξιωμένους προπονητές για τα παιδιά μας.

Τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ έχει αναλάβει ο κ. Πέτρος Κωστίδης, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του σπουδαίες διακρίσεις, με βοηθούς τους κκ. Μανούρα Χρήστο και Δουλκερίδη Σάκη, με την αντρική μας ομάδα μπάσκετ να είναι η μοναδική ομάδα στον Δήμου που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στα σαλόνια της Γ' Εθνικής Κατηγορίας (National League 2).

Τα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ έχουν αναλάβει η κα. Νασίουδη Αλέκα μαζί με την κα. Βάσω Μήσσια. Τα τμήματα κορασίδων, παγκορασίδων καθώς και το γυναικείο τμήμα έχει αναλάβει ο κ. Τζανής Γεώργιος.

Οι εγγραφές για την νέα αγωνιστική περίοδος στα τμήματα Ακαδημιών Μπάσκετ και Βόλεϊ του συλλόγου μας ξεκινούν 7-8 Σεπτεμβρίου 2024 και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βασιλικών είναι έτοιμο να δεχτεί τους νεαρούς αθλητές/αθλήτριες μας ώστε να φιλοξενήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Φέτος για πρώτη φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε και νέα τμήματα, όσον αφορά στο μπάσκετ με τμήμα κοριτσιών 6-12 ετών καθώς κα νέο γυναικείο τμήμα στο βόλεϊ.

Οι αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων πριν την εγγραφή των παιδιών στον σύλλογο μας.

Για πληροφορίες-έγγραφες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους
Δελημανώλης Γεώργιος τηλ. 6947125582 (μπάσκετ)
Μήσσια Βάσω τηλ. 6977285558 (βόλεϊ)
ή μέσω email στο gasvasilika@gmail.com