Ισπανία-Γαλλία: Τιτανομαχία στο Μόναχο για το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Euro - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ισπανία-Γαλλία: Τιτανομαχία στο Μόναχο για το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Euro



Ματσάρα στο Μόναχο για το πρώτο εισιτήριο του μεγάλου τελικού του Euro 2024. Η Ισπανία και η Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Allianz Arena (22:00, ΕΡΤ1).


Το έτερο ζευγάρι των «4» ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία μονομαχεί αύριο (10/07, 22:00) στο Ντόρτμουντ και όποια ομάδα περάσει θα γνωρίζει τον αντίπαλό της με φόντο το τρόπαιο και την ευκαιρία να μείνει στην ιστορία.

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί σε αυτό το τεράστιο ματς. Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποβλήθηκε στο φινάλε της παράτασης, ο Ρόμπιν Λε Νορμάν συμπλήρωσε κάρτες και ο Πέδρι χτύπησε στο γόνατο μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Κρόος και θα επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νάτσο θα πάρει θέση στα στόπερ, ο Χεσούς Νάβας στο δεξί άκρο και ο Ντάνι Όλμο σε ρόλο μεσοεπιθετικού, έχοντας και την ψυχολογία από τον γκολ κόντρα στους Γερμανούς.

Ο Ντεσάν δεν έχει να διαχειριστεί απουσίες, ενώ θα έχει και μια επιστροφή, αυτή του Ραμπιό που απουσίασε με τους Πορτογάλους λόγω τιμωρίας και θα πλαισιώσει τους Καντέ-Τσουαμένι στη μεσαία γραμμή. Πιθανό είναι να πάρει φανέλα βασικού και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος ήταν εκπληκτικός με την είσοδό του στο ματς και έκανε άνω-κάτω την άμυνα των Πορτογάλων.


Πιθανές ενδεκάδες:

Ισπανία (Ντε Λα Φουέντε, 4-3-3): Σιμόν – Νάβας, Νάτσο, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Όλμο, Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν, 4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές – Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό – Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Ντεμπελέ.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)