Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην 27η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην 27η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας


Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης, εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ" έως την είσοδο της Περαίας – Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία.


Οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό (Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης «πράσινα φανάρια» – Περαίας – Ν. Επιβατών – Αγίας Τριάδας – Νέας Μηχανιώνας) καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα συνεχιστούν από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης, εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της νησίδας ή της δεξιάς πλευράς της 27ης Επαρχιακής Οδού, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ" έως την είσοδο της Περαίας στις δύο κατευθύνσεις και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, κατά τις ώρες 08:00-16:00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής σιδηροκατασκευής και συντήρησης φωτισμού επί της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας, στην κεντρική νησίδα στο ύψος του αεροδρομίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (εγκαταστάσεις χαμηλού φωτισμού).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.