Μικρά διαμάντια Τέχνης εκτίθενται στα Βασιλικά. Φωτογραφίες από την Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μικρά διαμάντια Τέχνης εκτίθενται στα Βασιλικά. Φωτογραφίες από την Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας



Ευχάριστη έκπληξη για πλήθος κόσμου που επισκέπτεται την αίθουσα Συνεδριάσεων της Κοινότητας Βασιλικών αποτελεί τις ημέρες αυτές η Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας που θα φιλοξενείται έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Μικρά αριστουργήματα από κατοίκους των Βασιλικών που αφιερώνοντας χρόνο εκπαίδευσης και δημιουργίας κατάφεραν με το πινέλο τους να αφήσουν το στίγμα της ψυχής τους στον καμβά, στη ρίζα της ελιάς, ακόμη και στη πέτρα.

Μαθητευόμενοι τους Τμήματος Ζωγραφικής και Αγιογραφίας του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών παρέθεσαν μέρος των έργων τους και μας περιμένουν να μας ξεναγήσουν στον θυσαυρό τους με ενθουσιασμό.

Η έκθεση είναι ενταγμένη στους Επετειακούς Εορτασμούς της Κοινότητας και του Δήμου Θέρμης, προς τιμήν του Ολοκαυτώματος και της Μάχης των Βασιλικών και δέχεται επισκέπτες καθημερινά από τις 10:00 π.μ. εώς τις 13:00π.μ. και από τις 18:00μ.μ. εώς τις 21:00 μ.μ. με δωρεάν είσοδο.

Η THERMISnews.gr ήταν εκεί και παραθέτει φωτογραφίες, με την ελπίδα να βρεθεί κάποτε μόνιμος χώρος να στεγάσει αυτά τα δημιουργήματα: