Ζώδια: Αυτή είναι η μεγαλύτερή σου αδυναμία, σύμφωνα με το ζώδιό σου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ζώδια: Αυτή είναι η μεγαλύτερή σου αδυναμία, σύμφωνα με το ζώδιό σου



Εσύ, έχεις εντοπίσει ποια είναι ή χρειάζεσαι τη βοήθεια των άστρων;
Κανείς μας δεν είναι τέλειος και γι' αυτό ακριβώς είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε ανοιχτά για τις μεγαλύτερες μας αδυναμίες. Ακόμη και όταν πάνε όλα τέλεια, στο τέλος της ημέρας είναι πολύ πιθανό να βρούμε χίλιους λόγους για να παραπονεθούμε και ήρθε η ώρα να καταλάβουμε επιτέλους πως αυτό δεν είναι κακό.

Αν θες να μάθεις ποιο είναι το βασικότερο σου ελάττωμα, τα άστρα σού δίνουν την απάντηση!

Κριός
Η μεγαλύτερη σου αδυναμία, αγαπητέ Κριέ, είναι πως δεν μπορείς να αντισταθείς σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τσέπη σου και τα ψώνια. Θα λέγαμε πως είσαι shopaholic και αν βάλεις κάτι στο μάτι, το θες εδώ και τώρα.

Ταύρος
Όλοι ξέρουμε πως δεν μπορείς να αντισταθείς στο φαγητό και την πολυτέλεια αλλά το μεγαλύτερο σου ελάττωμα είναι το πείσμα και το ανυποχώρητο πνεύμα σου. Από τη στιγμή που αποφασίσεις κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις με τίποτα γνώμη.

Δίδυμοι
Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι η φλυαρία που σε διακατέχει. Είσαι γητευτής των λέξεων και φημίζεσαι για το επικοινωνιακό σου χάρισμα αλλά πολλές φορές φτάνεις σε σημείο να το παρακάνεις αφού όταν βρίσκεσαι σε παρέα, μονοπωλείς, μιλώντας ακατάπαυστα.

Καρκίνος
Το σπίτι σου είναι το πιο ασφαλές καταφύγιο γι' αυτό δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Η μεγαλύτερη σου αδυναμία λοιπόν, κρύβεται πίσω από τη συνήθεια να απορρίπτεις προτάσεις για να μείνεις μέσα και να απολαύσεις τη βολή σου.

Λέων
Είσαι από τα πιο γενναιόδωρα και υπερήφανα ζώδια αλλά αν σε κατεβάσουν από τον θρόνο σου και βρεθείς μακριά από το επίκεντρο της προσοχής, δεν αργείς να δείξεις πόσο εγωισμό έχεις.

Παρθένος
Θες τα πάντα να γίνονται με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και ό,τι καταστρέφει την οργάνωση και τη μεθοδικότητα που επικρατεί στο μυαλό σου, καταλήγει να γίνεται εχθρός σου. Όλη αυτή η τάξη μέσα σου, αγαπητέ Παρθένε, στους άλλους φαίνεται αδυναμία.

Ζυγός
Είσαι από τα πιο ήσυχα ζώδια και σου αρέσει η δικαιοσύνη. Αποφεύγεις οποιουδήποτε είδους διένεξη αλλά αυτό μπορεί να σε φθείρει και για τους άλλους σίγουρα θεωρείται μεγάλο ελάττωμα.

Σκορπιός
Είσαι από τα ζώδια που θέλουν την προσοχή των άλλων και όταν αυτό δεν γίνεται, το παίρνεις προσωπικά και αλλάζεις γρήγορα συμπεριφορά και διάθεση.

Τοξότης
Έχεις την τάση να λες την ίδια ιστορία ξανά και ξανά για να εντυπωσιάσεις και όλη αυτή σου η προσπάθεια κουράζει γρήγορα τους άλλους.

Αιγόκερως
Δουλεύεις πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο και λειτουργείς σχεδόν πάντα με τη λογική. Έχεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες αλλά όλη αυτή η δύναμη που κρύβεις μέσα σου, κάποιες φορές κουράζει τους γύρω σου.

Υδροχόος
Όταν σε πειράξει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να το πεις στον απέναντί σου. Η σιωπή σου είναι προς απάντηση των άλλων και αυτό είναι σκέτο βασανιστήριο για εκείνους, όχι απλό ελάττωμα.

Ιχθείς
Έχεις την τάση να πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι εναντίον σου αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου με αποτέλεσμα πολύ συχνά να καταλήγεις να ζεις σε μια πλάνη με είδωλα και φαίνεσθαι χωρίς «είναι».