2ο Γυμνάσιο Θέρμης: Τελετή λήξης σχολικού έτους & αποφοίτηση μαθητών Γ´ τάξης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

2ο Γυμνάσιο Θέρμης: Τελετή λήξης σχολικού έτους & αποφοίτηση μαθητών Γ´ τάξης



//Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Θέρμης


Το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του σχολείου μας η τελετή λήξης του σχολικού έτους και η αποφοίτηση των μαθητών της Γ´ τάξης. 

Μέσα σε ένα κλίμα έντονου ενθουσιασμού και συγκίνησης, οι μαθητές παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο και ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. 

Λόγο στους μαθητές απηύθηναν η Διεθύντρια του σχολείου μας, κα Καλομενίδου Όλγα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, κος Χαράλαμπος Τσεκούρας, η εκπαιδευτικός κα Ράπτου Αγνή και η πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, Ευαγγελινού Αρετή. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θέρμης, κος Στυλιανός Αποστόλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κος Γεώργιος Αγγέλου και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμης, κος Αχιλλέας Μεταλούλης. 

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της τελετής ήταν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κύριες Μελιγκοπούλου Γεωργία, Ανδριώτου Αφροδίτη και Χριστοφίδου Μαρία και οι μαθητές της Γ´ τάξης.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την υποστήριξη τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.