ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Θέρμης: Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, την Τρίτη 25 Ιουνίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Θέρμης: Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, την Τρίτη 25 Ιουνίου


Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία


Το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης, με την υποστήριξη της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, διοργανώνει εκδήλωση με το επίκαιρο θέμα "Ενδοοικογενειακή βία, μας αφορά όλους"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Καραολή και Δημητρίου με Καπετάν Χάψα). 


Ομιλητές θα είναι οι:

– Ανατολή Κωνσταντινίδου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πυλαίας-Χορτιάτη, εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος, εμπνεύστρια του “Λύσε την Σιωπή”.

– Παναγιώτα Σαχαρίδη, Msc κοινωνική λειτουργός-σύμβουλος ψυχικής Υγείας.

– Κατερίνα Ζιούτα, νομικός, αναπληρώτρια γραμματέας στη Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα, με αρμοδιότητα τα θέματα ισότητας, του δικαιώματος της γυναίκας στην εργασία και τις διακρίσεις καθώς και της έμφυλης βίας.

– Φανή Μπλιούμη, ελεύθερη επαγγελματίας, πρόεδρος στο Τμήμα Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, μέλος ΔΣ και υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

– Δρ. Ελένη Καλύβα, ιατροδικαστής, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ν.Προποντίδας Χαλκιδικής.

Υπεύθυνη δράσης και επιμέλεια γραφιστικών η συντονίστρια του ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Θέρμης Μάγδα Παπανίκου. Αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων του ΚΕ.Π Υγείας η εταιρία FARCOM Α.Ε