ΠΑΟΚ - Άϊντραχτ - Πώς θα δείτε το καθοριστικό ματς του Conference League, που θα μεταδοθεί και από "ελεύθερο" κανάλι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΑΟΚ - Άϊντραχτ - Πώς θα δείτε το καθοριστικό ματς του Conference League, που θα μεταδοθεί και από "ελεύθερο" κανάλι



ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης σήμερα στις 22:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa Conference League.


Ο ΠΑΟΚ θέλει μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Ελσίνκι, να κάμψει την αντίσταση της ισχυρής του ομίλου Άιντραχτ, έχοντας ως σύμμαχο την κατάμεστη έδρα του.

Από την άλλη, οι Γερμανοί που επικράτησαν δύσκολα της Αμπερντίν, θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί χωρίς τον Μάριο Γκέτσε που έμεινε πίσω για τη γέννηση του παιδιού του.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, μέσα από το κανάλι του Cosmote Sport 5 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Τσόχου.


Και σε "ελεύθερο" κανάλι

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στη Γερμανία από το “ελεύθερο” RTL!

Ο όμιλος RTL έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης στη Γερμανία και μεταδίδει ένα ματς από το “ελεύθερο” κανάλι του και τα υπόλοιπα στο RTL+.

Για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League ο γερμανικός όμιλος επέλεξε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ να μεταδοθεί από την “ελεύθερη” συχνότητα σε περιγραφή του Μάρκο Χάγκεμαν, ενώ στο στούντιο, για το pre game και το post game θα βρίσκονται μεταξύ των άλλων ο Στέφεν Φρόιντ και ο Λόταρ Ματέους!