Τα πολιτιστικά δρώμενα του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα πολιτιστικά δρώμενα του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης


//Ανακοίνωση του Συλλόγου Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης
Ο Σύλλογος Σερραίων Θέρμης έζησε ένα πολύ έντονο Πολιτιστικό 15ήμερο, με εκδρομές, Παραστάσεις του Παραδοσιακού Χορευτικού Τμήματός του και πολύ χορό στα Παραδοσιακά Γλέντια .

Διεθνές Φεστιβάλ στον Κατσικά Ιωαννίνων (9/7), Εκδήλωση της ενορίας Κοινότητας Βέργης Σερρών για την Εορτή του Προφήτη Ηλία και αφιερώματος για τα 100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή (19/7) και Γιορτή Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους Καβάλας. (23/7)

Επισκεφτήκαμε τόπους, που οι τοπικοί Παραδοσιακοί Σύλλογοι του Κατσικά Ιωαννίνων και των Αντιφιλίππων καθώς και ο Πάτερ Βασίλειος της Βέργης Σερρών, μας υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και εγκάρδια, ‘’Καθαρίσαμε ‘’ το μυαλό μας από το Πολιτιστικό ‘’Αράχνιασμα ‘’ των 3 τελευταίων ετών.

Το ΔΣ του Συλλόγου , αισθάνεται την ανάγκη , στα πρόσωπα των Προέδρων των 2 Συλλόγων και στον Πάτερ Βασίλειο, να πει ένα μεγάλο Ευχαριστώ και να εκφράσει τα θερμά του ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιτυχή διοργάνωση και των 3 εκδηλώσεων. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο των Κουριωτών Καλαμαριάς, για την ευγενική διάθεση των Μικρασιάτικων Φορεσιών τους



Συγχαρητήρια
σε όλα τα Μέλη του Χορευτικού Τμήματος που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, στα Μέλη και φίλους του Συλλόγου που το συνόδευαν , αλλά κυρίως στον Χοροδιδάσκαλό μας Γιάννη Ζέττα, για την Άψογη προετοιμασία του Χορευτικού Τμήματος.
,,,,,,και συνεχίζουμε…. 





Το Καλοκαιρινό Πολιτιστικό μας ταξίδι δεν τελείωσε.

👉Θα συμμετάσχουμε στο Πολιτιστικό Αντάμωμα στην Παλαιοχώρα Χαλκιδικής (13/8) και στο Πολιτιστικό Αντάμωμα όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων της Θέρμης (31/8).

Ελάτε μαζί μας, ελάτε να χορέψουμε. 

Με Εκτίμηση, το ΔΣ Συλλόγου Σερραίων Θέρμης.