Mε περισσή αγάπη υποδέχτηκαν τον νέο ιερέα οι κατοικοί της Κοινότητας Περιστεράς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Mε περισσή αγάπη υποδέχτηκαν τον νέο ιερέα οι κατοικοί της Κοινότητας Περιστεράς



// Ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας της Κοινότητας Περιστεράς


Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή τόσο για την εκκλησία μας όσο και για το χωριό μας!!

Ύστερα από μία δύσκολη περίοδο για το χωριό μας, έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ως μόνιμος ιερέας της εκκλησίας μας, ο δικός μας πάτερ Ευθύμιος, στη θέση του αείμνηστου πατρός Γεωργίου, η μνήμη του οποίου θα μείνει άσβεστη στις καρδιές όλων των Περιστεριανών.

Ο πάτερ Ευθύμιος καλείται να διαδεχθεί τον πολυαγαπημένο μας Ιερέα που χάσαμε πριν λίγο καιρό και, η αλήθεια είναι, πως ήδη το χωριό τον υποδέχθηκε με πολλή αγάπη την οποία ο ίδιος ανταποδίδει με σεμνότητα και ήθος.

Νέος, φιλικός, γλυκομίλητος, με πολύπλευρη δράση στην ενορία όπου υπηρέτησε, έχει μπει στις καρδιές όλων μας!

Του ευχόμαστε υγεία, καλή διακονία, υπομονή, να τον έχει ο Θεός καλά και του υποσχόμαστε πως θα είμαστε στο πλευρό του στον τόσο σημαντικό δρόμο που έχει μπροστά του και είμαστε σίγουροι ότι και αυτός θα είναι δίπλα μας σε ότι του ζητήσουμε.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον πάτερ Γεννάδιο, που όλον αυτόν τον καιρό ήταν δίπλα μας σε όλα, καθώς επίσης και στον Αρχιερατικό επίτροπο, πάτερ Δωρόθεο Ζέρβα για την πολύ καλή συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση του.

Φυσικά οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ.Θεόκλητο για όλα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για τον Ναό μας, αλλά και για την απόφαση της τοποθέτησης του πατρός Ευθυμίου στην εκκλησία μας, διότι εμείς μπορεί να το θέλαμε πολύ, η απόφαση όμως ήταν δική του!
Άξιος!!

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γυναίκες του χωριού για τον μπουφέ με κεράσματα που ετοιμάσανε για το καλωσόρισμα του πατρός Ευθυμίου.

Για το κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής