Ο Σύλλογος Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Σ.Κυρμανίδου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Σύλλογος Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Σ.Κυρμανίδου



//Aνακοίνωση του Συλλόγου Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης

Ο Σύλλογος Σερραίων Θέρμης, συμμετείχε ως υποστηρικτής στη εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου της Σερραίας συγγραφέως κ. Σωτηρίας Κυρμανίδου με τίτλο ‘’ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ ΜΗ ΜΑΡΑΘΕΙΣ ‘’ το οποίο αναφέρεται στον Παιδικό Καρκίνο . 

Η εκδήλωση , έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και διοργανώθηκε από την Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πινακοθήκη Θέρμης, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου θέρμης και το ΚΕ.Π. Υγείας, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης.

 
Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Παν. Μαλούδης και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Κα Στέλλα Δαβίτη. Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι, η συγγραφέας Σωτηρία Κυρμανίδου αναδεικνύει την ικανότητά της να επικοινωνεί μέσω των βιβλίων-παραμυθιών της , με τα παιδιά, να τους περνά μηνύματα, και παράλληλα ο λόγος και η γραφή της να έχει μεγάλο βαθμό δεικτικότητας, όχι μόνο για τους μικρούς φίλους της , αλλά και από εμάς τους μεγάλους. 

Επίσης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ο Πρόεδρος της πρόσφερε λουλούδια και ένα μικρό - αλλά πιστό - αντίγραφο νταουλιού, με το λογότυπο του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης και το Αστέρι της Μακεδονίας..

Το ΔΣ του Συλλόγου, συγχαίρει την συγγραφέα και εύχεται ολόψυχα σε άμεση μελλοντική συνεργασία.