Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 20/3/2022 σε Ν.Ρύσιο, Βασιλικά και Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 20/3/2022 σε Ν.Ρύσιο, Βασιλικά και Θέρμη


Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/03/2022, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν, συγκεκριμένα:

  • Από τις 8:00 – 10:30 στην Κ. Ν.Ρυσίου, στους καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ- ΒΕΖΥΡΤΖΗ – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ – Μ.ΑΣΙΑΣ- ΛΑΜΠΡΑΚΗ – ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, καθώς και σε αυτούς που βρίσκονται στο δεξί τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Μουδανίων (“ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ”, “ΓΚΟΥΤΛΑΣ”, “ΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ”).
  • Από τις 8:00 – 14:30 στην Κ. Βασιλικών, στους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή ΒΛΑΧΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, συμπεριλαμβανομένων των :”ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ”, “ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ” κ.α.
  • Από τις 11:30 – 14:00 στην Κ. Θέρμης, στους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή της ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, συμπεριλαμβανομένων των : ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, “FARNEK”, πρ.”ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΤΟΝΟΥΣΗ” κ.α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ: Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.