Χωρίς κανείς να το πάρει είδηση, η Johnson & Johnson έκλεισε το μόνο εργοστάσιό της που παράγει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χωρίς κανείς να το πάρει είδηση, η Johnson & Johnson έκλεισε το μόνο εργοστάσιό της που παράγει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού



Χωρίς κανείς να το πάρει είδηση η Johnson & Johnson έκλεισε το μόνο εργοστάσιό της που παράγει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι New York Times η διακοπή είναι προσωρινή και σε λίγο διάστημα θα αρχίσει πάλι η παραγωγή του εμβολίου.

Στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην ολλανδική πόλη Λέιντεν, η Johnson & Johnson κατασκευάζει ένα πειραματικό και πιο κερδοφόρο εμβόλιο για την προστασία από έναν άλλον ιό!

Η φαρμακοβιομηχανία έχει χάσει τον στόχο των 2,5 δισ. δολαρίων το 2021, αναφέροντας πωλήσεις 2,39 δισ. δολαρίων για το εμβόλιο. Όσο και αν θεωρούνταν πολλά υποσχόμενο το εμβόλιο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της.

Και ενώ το εργοστάσιο στο Λέιντεν δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο, άλλες εγκαταστάσεις που έχουν ετοιμαστεί για την κατασκευή του εμβολίου, είτε δεν είναι ακόμη σε λειτουργία, είτε δεν έχουν λάβει έγκριση.

newsbreak.gr