Μια πράξη αλληλεγγύης και εθελοντισμού από τους μαθητές του Γυμνασίου Βασιλικών προς στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μια πράξη αλληλεγγύης και εθελοντισμού από τους μαθητές του Γυμνασίου Βασιλικών προς στο «Χαμόγελο του Παιδιού»



//Ανακοίνωση του Γυμνασίου Βασιλικών

Το Γυμνάσιο Βασιλικών με πρωτοβουλία των μαθητών του Α4 τμήματος συγκέντρωσε αγαθά που προσέφερε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι μαθητές του Α4 αποφάσισαν να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα προσφέρουν σε κάποιον εθελοντικό οργανισμό, που παρέχει βοήθεια σε παιδιά .

Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας, διερεύνησαν τις δυνατότητες που είχαν και αποφάσισαν να δράσουν φιλανθρωπικά για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 



Ενημέρωσαν τους υπόλοιπους μαθητές του Σχολείου και με τη συνδρομή τους συγκέντρωσαν τρόφιμα, απορρυπαντικά, είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία. Τα ταξινόμησαν ανά είδος και τα συσκεύασαν σε κούτες,15 σε αριθμό.

Επειδή οι συνθήκες δεν επέτρεπαν την επίσκεψη στα «Σπίτια» φροντίδας των παιδιών, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ειδικό όχημα του «Χαμόγελου του Παιδιού» έφτασε στο χώρο του Σχολείου μας και παρέλαβε απ΄τα χέρια των μαθητών του Α4 τμήματος τα συγκεντρωμένα είδη.