A.O Καρδίας και Π.Α.Ο Αετός Βασιλικών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη αλλά και για τη μνήμη του Αλκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

A.O Καρδίας και Π.Α.Ο Αετός Βασιλικών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη αλλά και για τη μνήμη του Αλκη


 Σε ένα παιχνίδι αφιερωμένο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού ήταν αυτό του Α.Ο Καρδίας με τον Αετό Βασιλικών. Το παιχνίδι που βρήκε νικητή τους γηπεδούχους είχε έντονες στιγμές και εντάσεις λόγω διαιτητικών αποφάσεων, που όμως δεν εξελίχθηκαν αφού παίκτες και φίλαθλοι σεβάστηκαν την μνήμη του αδικοχαμένου φίλαθλου του Άρη.

 

//Ανακοίνωση A.O KΑΡΔΙΑΣ

Σε έναν αγώνα ο οποίος δεν θα ενδεικνυόταν για... "καρδιακούς", τελικά η Ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-3 επί του Αετού Βασιλικών και να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης.


Απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο,
ο οποίος σε κανένα σημείο του αγώνα δεν σταμάτησε να μάχεται για τη νίκη, δείξαμε πάθος και μεγάλη θέληση για την κατάκτηση της.

Αναλύοντας, σήμερα στο Γήπεδο της Καρδίας έλαβε χώρα ένας αγώνας με απίστευτη διακύμανση του σκορ, "Αγγλικό" τελικό αποτέλεσμα και "Χιτσκοκικό" φινάλε!

Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ από την Ομάδα μας με σκόρερ τους Στρουμπίνη και Έντρι και κάπως έτσι στα πρώτα 30' του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν 2-0. Στο 33ο λεπτό ο διαιτητής Μιχούλιας καταλόγισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι κατά της Ομάδας μας και μετά την εύστοχη εκτέλεση του από τον Μελίδη, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 2-1, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 Δυστυχώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ομάδα μας δεν είχε την πρέπουσα συγκέντρωση, κάτι το οποίο το εκμεταλλεύτηκε ο Αετός Βασιλικών και με δύο γκολ στο 59' και στο 61' από τον Cela και τον Κατσαβό αντίστοιχα και προηγήθηκε με 2-3. 

Στο 75' σε ανατροπή μέσα στη μεγάλη περιοχή του Αετού, ο διαιτητής καταλόγισε υπέρ της Ομάδας μας πέναλτι, στο οποίο δυστυχώς αστόχησε ο Βενιζέλος. Ευτυχώς όμως ο Φουτσιτζής έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ψυχραιμία και ευστόχησε στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής λίγα λεπτά αργότερα. Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη γκολ του Φουτσιτζή και η Ομάδα μας πανηγύρισε μία σημαντική νίκη!



Συγχαρητήρια
σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και το Τεχνικό Επιτελείο για αυτή την νίκη, η οποία μας κρατάει στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο γκρουπ των ομάδων που θα αγωνιστούν στα Play Off της Κατηγορίας με στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Δυστυχώς ο διαιτητής Μιχούλιας (αλλά και οι Βοηθοί του), παρότι δεν υπέπεσε σε σημαντικά λάθη, έκανε υπερβολική χρήση της Κίτρινης και Κόκκινης Κάρτας και με την ουσιαστική αδυναμία του να διαχειριστεί έναν αγώνα τόσο σημαντικό βαθμολογικά, κατάφερε να εκνευρίσει και τις δύο Ομάδες και κατ' επέκταση και τον κόσμο που ήρθε να τον παρακολουθήσει.

 Η ψυχραιμία όμως των Διοικήσεων και των δύο Ομάδων, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αποφευχθούν ουσιαστικά καταστάσεις οι οποίες δεν θα τιμούσαν κανένα.

Άλλωστε σήμερα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός θύματος της οπαδικής (και όχι μόνο) βίας, του αδικοχαμένου φίλαθλου του Άρη, του Άλκη Καμπανού και θα ήταν τουλάχιστον προσβλητικό για ΟΛΟΥΣ μας να προβούμε σε πράξεις που όπως αναφέραμε δεν θα μας τιμούσαν σε καμία περίπτωση!
 


Συγχαρητήρια
στη Διοίκηση του Αετού Βασιλικών για την Άψογη στάση της καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και τους Ευχόμαστε να πετύχουν το στόχο της παραμονής στην Κατηγορία.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με αντίπαλο το Μαραθώνα Καλαμαριάς.
Υ.Γ.: Επιλέξαμε την προηγούμενη αγωνιστική να μην βγει Δελτίο Τύπου ύστερα από την πολύ βαριά ήττα από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής. Θεωρήσαμε ότι δεν θα βοηθούσε στην ηρεμία της Ομάδας και στην διαχείριση εκείνης της κακής εμφάνισης.

Εκ του... σημερινού αποτελέσματος οι ποδοσφαιριστές μας... μας δικαίωσαν!

Το Ταξίδι συνεχίζεται...