Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση της πλατείας στην Κοινότητα Βασιλικών και Ν.Ρυσίου (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση της πλατείας στην Κοινότητα Βασιλικών και Ν.Ρυσίου (φωτο)



//Ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών.

Άναμμα Χριστουγεννιατικου Δέντρου στη Κοινότητα Βασιλικών του Δήμου Θέρμης. Παρουσία της Πρόεδρου ΔΕΠΠΑΘ κ Παπαδάκη και της Κοινοτικής Αρχής των Βασιλικών φωταγωγήθηκε η Πλατεία Χάνια με τα παιδιά να έχουν τη τιμητική τους.

Μοντέρνοι χοροί από το τμήμα μπαλέτου του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών και κάλαντα από την Στ Ταξη του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς και παιδιά καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων όπως ΛΑΧΟΣΥΒΑ, Ένωση Επαγγελματιών Δημ Ενότητας Βασιλικών.

Τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονωιου.


Σε δημοσίευσή του, ο πρόεδρος της Κοινότητας αναφέρει:
Φωτίσαμε το Χριστουγεννιατικο Δέντρο μας, Φωτισαμε την πλατεία της Κοινότητας μας, φωτίζουμε τις καρδιές τις δικές μας και των παιδιών μας.
Ευχαριστώ Ioanna Kapodistria και Marina Chondrogianni για την συνεργασία. Ευχαριστώ και το πλήθος πολιτών που πάρα τις δυσκολίες καιρικές συνθήκες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τηρώντας πίστα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονωιου.


Κοινότητα Νέου Ρυσίου: 



Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ρυσίου, Γιώργος Δημητριάδης και οι σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των ΑΜΣ Αναγέννηση Ν.Ρυσίου, Δημήτρης Ασημόπουλος, ΚΑΠΗ, Κώστας Κεχαγιάς και Λαογραφικού Συλλόγου Νέου Ρυσίου "Η Αρετσού", Σταύρος Καδιανός και λοιπά μέλη 
σας ευχόμαστε από καρδιάς 
καλές γιορτές