Η "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" για την απάντηση της παράταξης του Δημάρχου: «Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" για την απάντηση της παράταξης του Δημάρχου: «Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!»

Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι Κοινοτήτων με τον συνδυασμό "Παρέμβαση ...
Παραθέτουμε την ανακοίνωση της παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" σε συνέχεια άλλων δημοσιεύσεων που μπορείτε να δείτε σε παρακάτω συνδέσμους, σχετικά με το "Συμβούλιο Νέων":
«Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!»
 Δημοσιεύσαμε την 1η Ιουνίου (σ.σ: δείτε σχετικά εδώ), με αφορμή την ανασυγκρότηση συμβουλίου νέων υπό την ονομασία Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης, τις θέσεις-σκέψεις-τους προβληματισμούς μας για τους νέους μας και την κινητοποίησή τους, καλωσορίζοντας ανοικτά το νέο θεσμό.

Η Δημοκρατική Ενότητα ωστόσο, θιγμένη όπως φαίνεται, θαρρείς και ανέλαβε μόλις τη διοίκηση του Δήμου, μας απάντησε: 
https://www.thermisnews.gr/2020/06/blog-post_41.html . 

Στην απάντησή της - επαγγέλλεται ότι «θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των υπηρεσιών του Δήμου για την ενδυνάμωση, τη χειραφέτηση και τον μετασχηματισμό των δυσλειτουργικών θεωρήσεων και αφηγήσεων του παρελθόντος». Του παρελθόντος της Δημοκρατικής Ενότητας, λέμε εμείς! Γιατί ευθύνη για το παρελθόν αυτού του δήμου, για την τυχόν μη χειραφέτηση, τον μη μετασχηματισμό και τις δυσλειτουργίες φέρει η παράταξη που διοικεί εδώ και πολλά - πολλά έτη.

Για να σας διευκολύνουμε σας προτείνουμε:
1. Να ξαναδιαβάσετε ψύχραιμα το κείμενό μας!
2. Αξίζει να αναρωτηθείτε με δημιουργική ενδοσκοπική διάθεση, γιατί απέτυχε το προηγούμενο Συμβούλιο Νέων και αναγκαστήκατε να δημιουργήσετε άλλο στη θέση του;