Παραδίδεται σε κυκλοφορία την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαϊου η δεύτερη είσοδος της Κοινότητας Ταγαράδων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παραδίδεται σε κυκλοφορία την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαϊου η δεύτερη είσοδος της Κοινότητας Ταγαράδων



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης σχαρών στη δεύτερη είσοδο της Κοινότητας Ταγαράδων από τη ΔΕΥΑ Θέρμης.//Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης:

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας τα συνεργεία της ΔΕΥΑΘ προχώρησαν σε σειρά εργασιών αποκατάστασης βλάβης των σχαρών του οδοστρώματος το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κοινότητα Ταγαράδων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για παρεμβάσεις αποκατάστασης των σχαρών του οδοστρώματος που είχαν υποστεί φθορές και δημιουργούσαν βέλος κάμψης δυσχεραίνοντας τη διέλευση των οχημάτων από το σημείο.

Οι εργασίες διήρκεσαν τρεις ημέρες και όπως όλα δείχνουν η είσοδος αναμένεται να δοθεί σε κυκλοφορία και να λειτουργήσει κανονικά τόσο για τα οχήματα όσο και για τη διέλευση του Λεωφορείου της γραμμής του ΟΑΣΘ από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.

Στόχος της συγκεκριμένης παρέμβασης είναι η ενίσχυση της ασφάλειας διέλευσης των διερχόμενων οδηγών, η διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα προϋποθέσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.