Netflix: Τρεις νέες ταινίες για να δείτε σήμερα το βράδυ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Netflix: Τρεις νέες ταινίες για να δείτε σήμερα το βράδυ


Τώρα που «μένουμε σπίτι» οι ταινίες είναι απαραίτητες. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να δείτε σήμερα, διαβάστε παρακάτω τρεις ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο Netflix.
  
Σέρτζιο
Ο χαρισματικός και πολυσύνθετος Σέρτζιο Βιέιρα ντε Μέλο (Βάγκνερ Μόουρα) έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορικής του καριέρας ως κορυφαίος διπλωμάτης του ΟΗΕ, διατελώντας θητεία στις πιο έκρυθμες περιοχές του κόσμου και κλείνοντας με επιδέξιο τρόπο συμφωνίες με προέδρους, επαναστάτες και εγκληματίες πολέμου με σκοπό την προστασία της ζωής καθημερινών ανθρώπων. Καθώς όμως προετοιμάζεται για μια πιο απλή ζωή με τη γυναίκα που αγαπά (Άνα ντε Άρμας), ο Σέρτζιο αναλαμβάνει μια τελευταία αποστολή – στη Βαγδάτη, που πρόσφατα βυθίστηκε στο χάος, μετά την εισβολή των Αμερικανών. Η αποστολή αναμένεται να είναι σύντομη, μέχρι που μια βόμβα ρίχνει κυριολεκτικά πάνω του τους τοίχους των κεντρικών γραφείων του ΟΗΕ, πυροδοτώντας έναν καθηλωτικό αγώνα ζωής και θανάτου.
Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, η ταινία “Σέρτζιο” είναι ένα συγκλονιστικό δράμα με κεντρικό ήρωα έναν άντρα που υπερβαίνει τα σωματικά και συναισθηματικά του αποθέματα, καθώς αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τις πολωτικές του επιλογές για τη φιλοδοξία, την οικογένεια και την ικανότητά του να αγαπά.


Βαδίζοντας στους Αιθέρες
Το Βαδίζοντας στους Αιθέρες αφηγείται την ιστορία της ανόδου και της πτώσης δύο απατεώνων μεσιτών. Ο Βίκτορ Στάινερ (Ντάβιντ Κρος), ο Γκέρι Φάλκλαντ (Φρέντερικ Λάου) και η τραπεζικός Νικόλ Κλέμπερ (Γιανίνα Ούζε) γίνονται αμύθητα πλούσιοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σύντομα όμως βυθίζονται ολοένα και πιο βαθιά σε μια δίνη από ψέματα, δόλο και απάτη – μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκονται τελείως εκτός πραγματικότητας και πρέπει να αποφασίσουν τι είναι στα αλήθεια σημαντικό για αυτούς.
Γη και Αίμα
Ο Σαΐντ είναι ιδιοκτήτης ενός πριονιστηρίου μέσα στο δάσος, το οποίο αποφασίζει να πουλήσει, για να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη 18χρονη κόρη του, τη Σάρα. Δεν ξέρει όμως ότι ο αδερφός του στρίμωξε έναν από τους βοηθούς του και τον ανάγκασε να κρύψει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης μέσα στο εργοστάσιο.
Όταν εμφανίζεται η συμμορία στην οποία ανήκουν τα ναρκωτικά, ο Σαΐντ καταλαβαίνει γρήγορα πόσο αποφασισμένοι είναι αυτοί οι σκληροί τύποι. Παρά το ότι υστερεί αριθμητικά, ξέρει το εργοστάσιό του καλύτερα από τον καθένα. Εφόσον αναγκάζεται να αντεπιτεθεί για να προστατέψει τη Σάρα, ο Σαΐντ μετατρέπει το πριονιστήριο σε εμπόλεμη ζώνη. Και καθώς οι απώλειες αυξάνονται, αυξάνεται και η δίψα για εκδίκηση…