Δημοσκόπηση: Τι θα κάνετε πρώτα, όταν τελειώσει η καραντίνα -Οι απαντήσεις (πίνακας) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δημοσκόπηση: Τι θα κάνετε πρώτα, όταν τελειώσει η καραντίνα -Οι απαντήσεις (πίνακας)



Νέα δημοσκόπηση είδε εχθες το φως της δημοσιότητας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Σε έρευνα που διενήργησε η MRB στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Star οι πολίτες αξιολογούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την οικονομία, ενώ αποκαλύπτουν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού.
Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση κλήθηκαν να αξιολογήσουν τους χειρισμούς και τη στάση του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά. Το 77% των ερωτηθέντων κρίνει «σίγουρα/μάλλον θετικά» τους χειρισμούς του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ενώ το 68,7% κρίνει ως «σίγουρα/μάλλον θετικά» τους χειρισμούς και τη στάση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, κλήθηκαν να απαντήσουν τι επιθυμούν να κάνουν όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού. Δείτε τις απαντήσεις:



Η αξιολόγηση των υπουργών: Πρώτοι Κικίλιας, Θεοδωρικάκος, Χρυσοχοΐδης

Ενδιαφέρον όμως έχει και η γνώμη των πολιτών για τους υπουργούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κρίνεται θετικά από το 71,7%.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και τα μέτρα του για το δημόσιο και τη στήριξη της Αυτοδιοίκησης κρίνονται θετικά από το 67,7%.

Τρίτος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%.

Ακολουθούν: Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως 62,4% και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης 58,1%

Οι Έλληνες, βέβαια, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση μέρα με την ημέρα ανησυχούν όλο και περισσότερο για την πορεία της οικονομίας. Η ανησυχία πλέον φθάνει το 47%