Πρώην βιοτέχνης Θερμιώτης έφτιαξε και παρέδωσε 150 υφασμάτινες μάσκες για τις ανάγκες των εργαζομένων Καθαριότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πρώην βιοτέχνης Θερμιώτης έφτιαξε και παρέδωσε 150 υφασμάτινες μάσκες για τις ανάγκες των εργαζομένων Καθαριότητας



//Η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης:

 Στο κενό της αγοράς και στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του τομέα της Καθαριότητας, έρχεται να συμβάλει ο συνδημότης μας και πρώην Βιοτέχνης κ.Λεωνίδας Κωνσταντινίδης και η οικογένειά του, που ξεκίνησαν να φτιάχνουν χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες προκειμένου να προσφέρουν όσο περισσότερο μπορούν και από την πλευρά τους στην αντιμετώπιση των ελλείψεων που έχουν προκύψει τις δύσκολες μέρες της πανδημίας που διανύουμε όλοι μας.

Νωρίς σήμερα το πρωί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας κ. Σπύρος Γαντάς παρέλαβε από το συμπολίτη μας 150 περίπου υφασμάτινες χειροποίητες μάσκες, οι οποίες και θα καλύψουν τις ανάγκες των εργαζόμενων στην καθαριότητα του Δήμου Θέρμης, που εξακολουθούν να υπηρετούν από τις θέσεις τους με αυτοθυσία, εκθέτοντας εαυτούς συχνά σε κίνδυνο.



Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας κ. Γαντάς παραλαμβάνοντας τις υφασμάτινες μάσκες αφού ευχαρίστησε θερμά το συμπολίτη μας μεταξύ άλλων τόνισε:

“Είναι γνωστές και καταγεγραμμένες οι ελλείψεις σε μάσκες -σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο- και τέτοιες ενέργειες στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, είναι αξιέπαινες, αφού σε μία δύσκολη συγκυρία έρχονται να προσφέρουν μια έξτρα προστασία. Η ευγενική σημερινή προσφορά του συμπολίτη μας κ. Κωνσταντινίδη, αυτές οι ασπίδες προσώπου αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη της ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης μας.

Η ανθρωπότητα σχεδόν στο σύνολό της ενώνεται για να καταπολεμήσει έναν φονικό αντίπαλο που απειλεί να την εξαφανίσει. Ο νέος κορονοϊός SARS-CoV-2 που έχει προκαλέσει την πανδημία Covid-19 κατάφερε να κάνει αυτό που δεν έχει επιτύχει τόσα χρόνια η διπλωματία, να ενώσει όλους τους λαούς αλλά και και να φέρει πιο κοντά τους φίλους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε”.