Έκτακτα μέτρα και bonus για τους εργαζόμενους από τον Μασούτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκτακτα μέτρα και bonus για τους εργαζόμενους από τον Μασούτη



Στα όριά τους φτάνουν τις τελευταίες ημέρες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, καθώς αφενός η ζήτηση είναι έντονα αυξημένη και αφετέρου πολλοί εργαζόμενοι έχουν ζητήσει άδεια ειδικού σκοπού.  
Ως αποτέλεσμα οι Από το Υπουργείο Ανάπτυξης αλλά και από τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ παρέχονται ισχυρές διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει επάρκεια αποθεμάτων και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να μην υπάρξουν μεγάλα προβλήματα.

Γίνεται μάλιστα αγώνας δρόμου για να διασφαλιστεί ότι τη Δευτέρα θα όλα σε τάξη και επάρκεια.Τα στελέχη κάνουν νέους σχεδιασμούς ανακατανομής του προσωπικού και τροφοδοσίας των καταστημάτων, ενώ ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η πρωτοβουλία που είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας Μασούτης, κ Γιάννης Μασούτης να στείλει επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους για να τους ευχαριστήσει για την υπερπροσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι στιγμής, να τους προετοιμάσει για τις δύσκολες μέρες που έρχονται αλλά και να τους διαβεβαιώσει ότι λαμβάνονται επιπλέον μέτρα για την ασφάλειά τους (μάσκες, γάντια αντισηπτικά κλπ), ενώ θα τους δοθεί και έκτακτο επίδομα – οικονομική ενίσχυση.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά «το να παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ ανοικτά είναι θεμελιώδους σημασίας για το κοινωνικό σύνολο, για να διατηρηθεί μια κάποια – στοιχειώδης- ομαλότητα και να μην προκληθεί μεγαλύτερος πανικός. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην κοινωνία η οποία δοκιμάζεται.

Με δεδομένο ότι όσα συμβαίνουν στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ είναι χειρότερα απ όσα συνέβαιναν στα