Θερμαϊκός Θέρμης: Κοπή πίτας με βραβεύσεις, δώρα και πολλές ευχές (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θερμαϊκός Θέρμης: Κοπή πίτας με βραβεύσεις, δώρα και πολλές ευχές (φωτο)


Σε μία ευχάριστη αλλά και αισιόδοξη ατμόσφαιρα για την πορεία της Ομάδας την τρέχουσα Αθλητική περίοδο, έκοψε χθες Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Θερμαϊκός Θέρμης.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο δημοτικό θέατρο Θέρμης και ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από το Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Αχιλλέα Μεταλούλη και την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Βασίλειο. Και φέτος την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του εφόρου του Τμήματος Βόλεϊ Παρασκευά Κολτσιάκη.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνεχάρη τη διοίκηση του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλει για την άθληση της νεολαίας μας αλλά και τον προσωπικό χρόνο που διαθέτει για το σκοπό αυτό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Θέρμης κ. Χαράλαμπος Αμπατζίδης ζήτησε από όλους τους παραβρισκόμενους να βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο και τους αθλητές του, καθώς επίσης και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του δήμου.





Ακολούθησαν βραβεύσεις μεταξύ των οποίων της ανδρικής ομάδας και αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά την αθλητική περίοδο του περασμένου έτους.
 

 
Συγκεκριμένα, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου βραβεύτηκαν για την πρόσφορα τους στον σύλλογο και τον αθλητισμό, η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Μ. 2018-2019, την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και την κατάκτηση του super cup, ο αθλητής του τμήματος Κικ Μποξινγκ Beli Baja για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου της ζώνης της WKU (2019) (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ) και ο αθλητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ευάγγελος Τασιός για την εξαιρετική του παρουσία στα Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών DS T.M.U.N. 2019 και Τ.Μ.U.N. 2019.


Βραβευτήκαν, επίσης, οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ: Κωνσταντίνος Σμυρλής για την παρουσία του σε τρεις ομάδες του συλλόγου (Ανδρικό -Νέων -Εφηβικό) και ως ο πιο βελτιωμένος αθλητή των ακαδημιών, Στέφανος Δαλαμπούρας για την επί 17 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία του στον σύλλογο, Παναγιώτης Τσαπαδίκος για την επί 12 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία του στον σύλλογο και Ευάγγελος Σμπόνιας για την επί 12 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία του στον σύλλογο.

 








Ακολούθησε η βράβευση της ομάδας ποδοσφαίρου Κ 8 για την κατάκτηση του κυπέλλου στο εορταστικό τουρνουά των Joga Bonito 2019, την οποία αποτελούν οι αθλητές: Αλεξόπουλος Άγγελος, Βασιλειάδης Δήμος, Γαντάς Δημήτρης, Γεωργίου Γρηγόρης, Γιαπαλής Αλέξανδρος, Δέδας Ευάγγελος, Ηλιόπουλος Ευάγγελος, Ιωαννίδης Χαράλαμπος, Καραγιάννης Παρασκευάς, Κατικαρίδης Θεόφιλος,
Κούμαλας Γιάννης, Κρομύδας Στέλιος, Σκαρλάτος Δημοσθένης, Σταμπουλής Δημήτρης, Τζίκας Αλέξανδρος και Χρυσός Μιχαήλ.




Της ομάδας Κορασίδων του μπάσκετ για την πρόκριση της ομάδας στη Β Φάση του πρωταθλήματος της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. της περιόδου 2019 -2020, την οποία αποτελούν οι αθλήτριες: Γαντά Ευαγγελία, Γαλίτη Μαρκέλλα, Ζωγράφου Ελισάβετ, Ηλιάδου Βικτωρία, Κεσίσογλου Θεοφανή, Κωνσταντινίδου Μιχαέλα, Λάππα Μαργαρίτα, Σεβαστιάδου Στεφανία, Σιδηροπούλου Δέσποινα, Σοφιολάκη Αγάπη, Τσαπαδίκου Χριστίνα και Τυμπανίδου Φανή.

Της Εφηβική ομάδα μπάσκετ, για την πρόκριση της ομάδας στη Β Φάση του πρωταθλήματος της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. της περιόδου 2019 -2020, την οποία αποτελούν οι αθλητές: Αδαμίδης Ευστάθιος, Δρόσος Χρήστος, Ευθυμίου Θεμιστοκλής, Κεσόπουλος Βύρων, Νόχος Γρίβας Δημήτριος, Οικονομίδης Νίκος, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Πιπερής Κωνσταντίνος, Σμυρλής Κωνσταντίνος, Τερζόπουλος Μάριος, Τσαπαδίκος Ανδρέας και Τριανταφυλλίδης Σταύρος.



Και της Παιδικής ομάδας μπάσκετ για την πρόκριση της ομάδας στη Β Φάση του πρωταθλήματος της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. της περιόδου 2019 -2020, την οποία αποτελούν οι αθλητές: Αδαμίδης Ευστάθιος, Αϊβαζίδης Γεώργιος, Αποστολίκας Ιωάννης, Αργύρογλου Ιωάννης, Ιωσηφίδης Αλέξιος, Κοκκόρης Εμμανουήλ, Λυγκοβαλής Ιωσήφ, Ντίντης Παντελής, Οικονομίδης Νίκος, Παπαδόπουλος Διονύσης, Παπαχρήστος Δημήτριος, Πιπερής Κωνσταντίνος, Τσάλης Παναγιώτης και Τριανταφυλλίδης Σταύρος.

Από τη χθεσινή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η βράβευση των μαθητών – αθλητών του συλλόγου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ειδικότερα βραβεύτηκαν από την αντρική ομάδα ποδοσφαίρου οι αθλητές: Βασιλόπουλος Αθανάσιος, Μπαλικτσής Αντώνης, Μπατακόϊας Χρήστος και Μουζάκι Έντι. 

Από την ομάδα ποδοσφαίρου των Ελπίδων Θερμαϊκού Θέρμης βραβεύτηκαν οι αθλητές: Αντρίας Νικόλαος, Κεφαλάς Κωνσταντίνος, Μελέκος Παντελής και Τσακαλίδης Χαράλαμπος. Από το τμήμα Μπάσκετ βραβεύτηκαν οι αθλητές: Αδαμίδης Ευάγγελος, Γρηγορούδης Δημήτρης, Κυρατζής Αντώνης.

Βραβεύσεις Αθλητών –αριστούχων μαθητών

Στη συνεχεία βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου που αρίστευσαν στα σχολεία τους. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν από την ακαδημία Ποδοσφαίρου οι αθλητές: Γκίνης Άγγελος, Τασιός Ευάγγελος, Μαρούδας Στέργιος, Μπιβολάρης Χρήστος και Νάσκος Θανάσης, από την ομάδα Κ -17, και οι αθλητές: Αλέξανδρος Ουζούνης, Ανδρέου Παναγιώτης και Ρούτσι Σαμουήλ από την ομάδα των Δυναμικών Αθλημάτων.

 Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Θέρμης κ. Απόστολος Τσολάκης, κ. Παναγιώτης Πονερίδης και Στέλιος Αποστόλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθηνά Παπαδάκη Πρόεδρος ΔΕΠΠΑΘ, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Λαγός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας κ. Σπύρος Γαντάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης και πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Θ. Κ. Ευστάθιος Πιστέλας, η Σύμβουλος του Ε.Ε.Θ. κ. Φανή Μπλιούμη,καθώς και αρκετοί Πρόεδροι και άλλοι Εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, εκατοντάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Καλή και επιτυχημένη πορεία στην ομάδα και το 2020.