Η Μ.Χρόντσιου -Σύμβουλος Κοιν.Ν.Ρυσίου για τις εργασίες αποπεράτωσης του 2ου Γυμνασίου στο Ν.Ρύσιο (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Μ.Χρόντσιου -Σύμβουλος Κοιν.Ν.Ρυσίου για τις εργασίες αποπεράτωσης του 2ου Γυμνασίου στο Ν.Ρύσιο (φωτο)


Παραθέτουμε φωτογραφίες και τη δημοσίευση της Μαρίας Χρόντσιου -Συμβούλου Κοινότητας Ν.Ρυσίου- σχετικά με τη πορεία αποπεράτωσης του 2ου Γυμνασίου Θέρμης στο Νέο Ρύσιο.

Ως σύμβουλος της Κοινότητας Νέου Ρυσίου και υπεύθυνη των τομέων Εκπαίδευσης και Περιβάλλοντος συνάντησα σήμερα με τον πρόεδρο της κοινότητας τον κ. Χρήστο Θωμάρει, τον εργολάβο, κ. Στέφανο Θεοδωρίδη, που έχει αναλάβει το έργο της αποπεράτωσης του 2ου Γυμνασίου Θέρμης στο Νέο Ρύσιο.

Ένα έργο που με τις προσπάθειες του Δήμου Θέρμης εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και τελικά μετά από 9 χρόνια παύσης των εργασιών ολοκληρώνεται. 

Με τον κ. Θεοδωρίδη επιβλέψαμε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς και ενημερωθήκαμε για τον χρόνο παράδοσης και τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο Δήμαρχος, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας που παρακολουθούν εξολοκλήρου το έργο είναι αυτοί που θα κάνουν τις σχετικές δηλώσεις στο προσεχές μέλλον.

Οι δικές μας εντυπώσεις είναι ότι πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές έργο το οποίο θα προσφέρει ένα γυμνάσιο με πρότυπα κολλεγίου στα παιδιά του Νέου Ρυσίου και των κοντινών κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης.

Μαρία Χρόντσιου
Σύμβουλος Κοινότητας Νέου Ρυσίου