Στη γιορτή της Γ΄Ηλικίας του ΚΑΠΗ Θέρμης ο Δήμαρχος Θ.Παπαδόπουλος - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στη γιορτή της Γ΄Ηλικίας του ΚΑΠΗ Θέρμης ο Δήμαρχος Θ.Παπαδόπουλος



Η ανακοίνωση του Δήμου για τη συνάντηση:


Στην ξεχωριστή γιορτή του ΚΑΠΗ Θέρμης με αφορμή την Ημέρα Τρίτης Ηλικίας παραβρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.


Σε ένα εγκάρδιο και ζεστό κλίμα ο κ. Παπαδόπουλος τίμησε για μία ακόμη χρονιά, τους ηλικιωμένους του τόπου μας, την προσφορά τους, τον πολύτιμο ρόλο και την αξιέπαινη συνεισφορά της στην καθημερινότητα των νεότερων γενιών, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. 


Η κοινωνία οφείλει να σταθεί ενεργά δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας αφουγκραζόμενη τους προβληματισμούς των ανθρώπων αυτών που πρόσφεραν όσα απολαμβάνουν οι σημερινοί πολίτες από τη σοφία, την υπομονή και τις καλές πρακτικές τους.

Ο Δήμαρχος Θέρμης, στο πλαίσιο της σύντομης τοποθέτησής τους επανέλαβε μεταξύ άλλων, πως οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας στο Δήμο μας, αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες και δημιουργικές δραστηριότητες.


Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό του, διαβεβαιώνοντάς όλα τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων που συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Θέρμης, για τη σταθερή βούλησή του, για ενίσχυση των παροχών στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και συνέχιση όλων των προγραμμάτων που εφαρμόζονται σήμερα σε όλες τις δομές του Δήμου μας, με την παράλληλη αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που παρουσιάζεται.

Τέλος, εξήρε το έργο του Προέδρου του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέα Βιολιτζή και του ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο σημαντικό έργο του.

Τη γιορτή των Ηλικιωμένων του Δήμου μας στη Θέρμη, παραβρέθηκαν ο νέος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Αργύρης Μωραΐτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Αγγέλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Κουγιουμτζίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης – Τριαδίου κ. Ευστάθιος Πιστέλας και η Τοπική Σύμβουλος κ. Μάγδα Μπαραχάνου. 


Άπαντες, ευχαρίστησαν τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου μας, για την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης και ευχήθηκαν, όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιστούν, ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.