Ξεκινάει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης - Σάββατο 16 Νοεμβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεκινάει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης - Σάββατο 16 Νοεμβρίου


Το ερχόμενο Σάββατο 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η νεανική ενεργοποίηση, η δημιουργία των προτάσεων των νέων μας, διαμορφώνεται η νεανική agenda για το Δήμο Θερμής. 


Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας για τη δημιουργία Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θέρμης και Μητρώου Εθελοντών για δράσεις της νεολαίας του δήμου μας, που θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης και ώρα 18:30 το απόγευμα.

Το ερχόμενο Σάββατο δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους και τις νέες μας, να εκφράσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη γενιά τους, την κοινωνία, αλλά κυρίως τις συνθήκες και τις ευκαιρίες που βιώνουν μέσα στην πόλη που ζουν.

Γιατί οι έφηβοι μας, ξέρουν και εκφράζονται ζωντανά, δηλωτικά, βιωματικά, με παρρησία που δεν αποτελεί θράσος, με έντονη αμφισβήτηση και κριτική έως επικριτική στάση που δεν φτάνει στην πρόκληση, με εύστοχες κατά το πλείστον παρατηρήσεις που χωρίς να διεκδικούν πάντοτε πρωτοτυπία, έχουν το κύρος τής προσωπικής μαρτυρίας. 

Γιατί πρέπει να βγουν στην επιφάνεια ευαισθησίες, εκτιμήσεις, προτάσεις, μαρτυρίες, επισημάνσεις, προβλήματα, βιώματα, καταστάσεις που θα αφήσουν να φανούν γνωστά αλλά και άγνωστα σε πολλούς από εμάς προβλήματα της Παιδείας μας.

Κάνε λοιπόν …τη φωνή σου ν´ ακουστεί !!!