Δήμος Θέρμης: Το μπάσκετ στη Γ1, Γ2, το πρωτάθλημα Νέων, στο εφηβικό και τις κορασίδες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δήμος Θέρμης: Το μπάσκετ στη Γ1, Γ2, το πρωτάθλημα Νέων, στο εφηβικό και τις κορασίδες

Αποτέλεσμα εικόνας για Το μπάσκετ στη Γ1, Γ2"

Στη Γ1
αγωνίζεται κι ο Ορφέας Σουρωτής ο οποίος στόχο έχει μια καλή πορεία.Η στήλη μας σε παράγοντα της ομάδας που έχασε οικείο πρόσωπο από Θέρμη τον συλλυπείται θερμά.

Στη Γ2 με ελπίδες ανόδου αγωνίζεται ο Θρίαμβος Ταγαράδων ενώ συμμετέχουν επίσης ο Ορφέας Πλαγιαρίου και η Δόξα Τριλόφου.

Στο πρωτάθλημα Νέων εντυπωσιάζει η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου καθώς λογικά θα τερματίσει στην α φάση αήττητη, ενώ ο Θερμαϊκός Θέρμης διεκδικεί την είσοδο στην επόμενη φάση. Τέλος στον ίδιο όμιλο αγωνίζεται και ο Αστέρας Πλαγιαρίου. 

Στο εφηβικό στον ισχυρό όμιλο αγωνίζεται ο ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού που προχθές έκανε σεφτέ στις νίκες ενώ στον 7ο όμιλο εντυπωσιάζει με το 6/6 ο Θερμαϊκός Θέρμης ενώ μαζί στον ίδιο όμιλο αγωνίζονται η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και ο Αστέρας Πλαγιαρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το μπάσκετ στη Γ1, Γ2"
Στο παιδικό ο ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού αγωνίζεται στον 2ο ισχυρό όμιλο,ενώ στον 7ο όμιλο ο Αστέρας Πλαγιαρίου έχει περάσει στην επόμενη φάση και ο Θερμαϊκός Θέρμης έχει πολλές πιθανότητες να τον ακολούθησει.

Τέλος στις κορασίδες ο ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού είναι στη 2η θέση, ο Θερμαϊκός Θέρμης με αξιώσεις διεκδικεί την 4η θέση,ενώ η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου έχει εξασφαλίσει την 6η θέση και ψάχνει το κάτι παραπάνω.

Toυ Ιωαννίδη Νεκτάριου.