Τίτλοι τέλους για το Studio Nikoleris στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τίτλοι τέλους για το Studio Nikoleris στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Μετά από 90 χρόνια λειτουργίας και χιλιάδες φωτογραφικά καρέ, το γνωστό studio Nikoleris, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατεβάζει ρολά.
 
Την είδηση έκαναν γνωστή τα τα μέλη της οικογένειας Νικολέρη στη σελίδα του Studio, στο facebook, με μια ανακοίνωση συναισθηματικά φορτισμένη.


"Τρεις γενιές, ένα τέλος. Μετά από 90 σχεδόν χρόνια, αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τα φώτα. 
Η πορεία του Studio Nikoleris φτάνει στο τέλος της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες φίλους που φωτογραφήθηκαν από τον Θεόδωρο, τον Διογένη και την Χρύσα και μας έκαναν την τιμή να είμαστε οι δημιουργοί των αναμνήσεών τους" αναφέρει η λιτή ανακοίνωση. 
Το φωτογραφείο στην περιοχή της Διαγωνίου, το οποίο δεν μπορεί να μη χαζέψει όποιος περνούσε από το σημείο, θα μείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

 Από τις αρχές του Νοέμβρη και έως το τέλος της χρονιάς, oι φωτογραφήσεις θα συνεχιστούν στον ημιώροφο της οδού Τσιμισκή 70.

Σύμφωνα με τελευταία ανάρτησή τους,
Το Φωτογραφείο στη Διαγώνιο θα μείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.Από τις αρχές του Νοέμβρη και έως το τέλος της χρονιάς, θα μας βρίσκετε στην Τσιμισκή 70, στον ημιώροφο.Οι φωτογραφήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Δεκέμβριο.