Η πρώτη προπόνηση των κυπελλούχων και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θερμαϊκού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η πρώτη προπόνηση των κυπελλούχων και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θερμαϊκού

Γήπεδο… πάτησαν για πρώτη φορά για την αγωνιστική περίοδο 2019- 2020 οι ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Θέρμης. 

Εκεί υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα και υπό το βλέμμα κάποιων μελών της διοίκησης οι παίκτες του Θερμαϊκού προπονήθηκαν μέσα σε πολύ καλό και χαλαρό κλίμα.
Η Θέρμη προσπάθησε όσο ήταν αυτό βέβαια εφικτό να κρατήσει τον βασικό της κορμό εφόσον εκτός από μια πεντάδα παικτών (Φούσκας, Κολώνης, Κουτσικοβαγγέλης, Κοσμίδης και Κώστας Αχαλινόπουλος) οι υπόλοιποι έμειναν.
Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, Τρόκας, Στεφανίδης, Κράββαρης,  Ράντζα,  Χαραλαμπίδης, Πόζογλου, Φάκκας, Νίκος και Ρίζος Μπικιάρης, Μαυρομάτης Παναγιωτίδης, Σιδέρης, Βαλαής ανανέωσαν για ακόμα μια χρονιά την συνεργασία τους με την ομάδα.


Η πρώτη μεταγραφή της Θέρμης
Η πρώτη μεταγραφή και επίσημα της Θέρμης ακούει στο όνομα Κώστας Βλαχόπουλος. Ο 20χρονος κεντρικός  που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κουφαλίων  ενώ έχει περάσει και από Πανσερραϊκο  αναμένεται να θωρακίσει ακόμα περισσότερο τα μετόπισθεν.


Πρώτο φιλικό το Σάββατο 3/8
Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου  οι Βασίλης Μπούρκας και Τάσος Δούμας θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα.